Μπακογιάννης: «Εξασφαλισμένη η χρηματοδότηση του έργου – Έτοιμες οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη το 2026»

Μπακογιάννης: «Εξασφαλισμένη η χρηματοδότηση του έργου – Έτοιμες οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη το 2026»

O Κώστας Μπακογιάννης μιλώντας στη συνέντευξη τύπου για τον Βοτανικό, τόνισε πως οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη θα είναι έτοιμες το 2026.

Ο δήμαρχος Αθηνών, Κώστας Μπακογιάννης, στην παρουσίαση των σχεδίων των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, τόνισε πως αυτό το έργο είναι ένα τεράστιο βήμα για όλους στο σύλλογο.

Στη συνέντευξη τύπου, παρουσία του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Τάκη Μαλακατέ, μίλησε για τη ζωτική σημασία αυτού του έργου, για τα όνειρα όλων των φίλων του «Τριφυλλιού», που σε συνδιασμό με το ποδοσφαιρικό γήπεδο θα δώσουν κάτι το ξεχωριστό στην πόλη.

Διαβάστε επίσης: «Αυτόν θα έπαιρνα ως αντί-Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό»

Η χρηματοδότηση του έργου είναι ήδη εξασφαλισμένη, ενώ όπως όλοι στο σύλλογο υπολογίζουν, τα έργα αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί ως το 2026.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης στη συνέντευξη τύπου:

«Έχουμε μεγάλη χαρά. Σήμερα δίνουμε πάσα στο μέλλον. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού θα στεγάσουν χιλιάδες παιδιά του δήμου και αυτό μας δίνει χαρά. Σήμερα κάνουμε ένα βήμα για τη διπλή ανάπλαση, με δυο προεκτάσεις.

Το ένα είναι με το γήπεδο του Παναθηναϊκού, που σε 36 μήνες θα είναι έτοιμο και θα δώσει πνοή σε μια υποβαθμισμένη περιοχή και ήδη έχουν αρχίσει οι πρόδρομες εργασίες και το άλλο είναι η αναβάθμιση της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, που μόλις παραδοθεί το κλειδί του γηπέδου, θα γκρεμιστεί το παλιό γήπεδο και θα δώσει πνοή πρασίνου. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, τις τράπεζες, τους συντελεστές και τον Δήμο Αθηναίων».

Για τον προϋπολογισμό σχετικά με την κατασκευή του έργου είπε: «Περιμένουμε τη μελέτη εφαρμογής για να έχουμε το τελικό κόστος. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη χρηματοδότηση, είναι εξασφαλισμένη και το έργο θα είναι έτοιμο μαζί με το γήπεδο ποδοσφαίρου, το 2026».

Για τους χώρους πρασίνου που θα περιλαμβάνονται στο έργο: «Το ποσοστό του πρασίνου προβλέπεται από το προεδρικό διάταγμα και είναι στο 50%. Αυτό είναι για τον Βοτανικό και είναι «κλειδωμένο». Δεν αλλάζει.».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ