Τι συμβαίνει με το τηλεοπτικό συμβόλαιο του ΠΑΟΚ: Τα χαμένα πριμ, η… σφήνα της Cosmote και το κρίσιμο ραντεβού

Τι συμβαίνει με το τηλεοπτικό συμβόλαιο του ΠΑΟΚ: Τα χαμένα πριμ, η… σφήνα της Cosmote και το κρίσιμο ραντεβού

Ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα για τον ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν είναι αναμφίβολα και το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Με τη σεζόν να έχει ολοκληρωθεί (και όχι πετυχημένα), άπαντες στον ΠΑΟΚ προετοιμάζονται με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι αποχωρήσεις των παλιοσειρών (Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Ολιβέιρα), με τους ιθύνοντες του Δικεφάλου του Βορρά να ξεψαχνίζουν την αγορά με σκοπό την ενίσχυση της ομάδας.

Ωστόσο ένα ακόμη σημαντικό ζήτημα για τον ΠΑΟΚ το οποίο δεν αφορά αμιγώς το αγωνιστικό κομμάτι είναι και το τι θα γίνει με το τηλεοπτικό συμβόλαιο της νέας σεζόν.

Τα 10.000.000 ευρώ και οι υψηλές απαιτήσεις 

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε μπήκαν στα ταμεία 9.000.000 ευρώ από την Nova. Στο συμβόλαιο διετούς διάρκειας με το συνδρομητικό κανάλι που ολοκληρώθηκε υπήρχαν και μπόνους για την επίτευξη υψηλών στόχων, αλλά αυτοί οι στόχοι δεν επιτεύχθηκαν και έτσι χάθηκαν σημαντικά εξτρά χρήματα από τα ταμεία του Δικεφάλου.

Για παράδειγμα ο ΠΑΟΚ θα εισέπραττε έξτρα χρήματα εάν κατακτούσε το Κύπελλο στο Πανθεσσαλικό κόντρα στην ΑΕΚ, με ένα ποσό – πριμ ύψους 1.000.000 ευρώ, ενώ μπόνους θα έπαιρνε εάν εξασφάλιζε θέση στην πρώτη δυάδα του πρωταθλήματος

Περισσότερες εξελίξεις αναμένονται μέσα στον μήνα που διανύουμε όταν και θα υπάρξει νέα συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, με τις κακές γλώσσες στη Θεσσαλονίκη να αναφέρουν πως υψηλόβαθμο στέλεχος του ΠΑΟΚ ζήτησε ένα ποσό υψηλότερο των 10.000.000 ευρώ, κάτι το οποίο η πλευρά της Nova δεν μπήκε καν στη διαδικασία να συζητήσει.

Το προβάδισμα της Nova και η… σφήνα από την Cosmote 

Mε τα μέχρι στιγμής δεδομένα η Nova παραμένει το φαβορί ώστε να είναι αυτή που θα φιλοξενήσει τηλεοπτικά τον ΠΑΟΚ και την νέα χρονιά.

Ωστόσο δεν θα πρέπει να βγάζουμε εκτός κάδρου και το αντίπαλο μεγάλο δέος στην συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα. Εκτός από την Nova φυσικά υπάρχει και η Cosmote που θέλει να εμπλουτίσει περαιτέρω το πρόγραμμα της ειδικά σε ότι αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η Cosmote θα ήθελε να εντάξει τον ΠΑΟΚ στο δυναμικό της, ειδικά σε περίπτωση που χάσει μια εκ των ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, μιας και αναμένεται και οι δυο να ζητήσουν ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο.

Μάλιστα κάποιες συζητήσεις σε ανεπίσημη μορφή φαίνεται πως έχουν γίνει ήδη μεταξύ του Δικεφάλου και της Cosmote, με το μεγάλο ερώτημα να παραμένει το αν το ανταγωνιστικό συνδρομητικό κανάλι να δώσει στον ΠΑΟΚ τα εγγυημένα χρήματα που ζητάει.

Προς το παρόν δεν έχει συζητηθεί κάτι επισήμως και σίγουρα θα είναι μια μεγάλη αλλαγή αν ο Δικέφαλος αλλάξει τηλεοπτική στέγη, κάτι το οποίο θα το μάθουμε πολύ σύντομα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ