Άρης: Κοντά σε συμφωνία με τη Σερβέτ για Μαζικού

Η ελβετική ομάδα έχει καταθέσει, σύμφωνα με πληροφορίες, νέα πρόταση που αγγίζει τις οικονομικές απαιτήσεις των κιτρινόμαυρων για την παραχώρηση του Κονγκολέζου αριστερού μπακ, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις.

Ο Μπράντλεϊ Μαζικού δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα παραμείνει στο Κλεάνθης Βικελίδης και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς ο Άρης βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, κοντά σε συμφωνία με τη Σερβέτ, για την παραχώρηση του.

Οι κιτρινόμαυροι είχαν απορρίψει την πρώτη πρόταση που είχε καταθέσει η ελβετική ομάδα για την απόκτηση του Κονγκολέζου αριστερού μπακ. Η Σερβέτ, όμως, δεν εγκατέλειψε την περίπτωση του και επανήλθε με νέα πρόταση, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, αγγίζει τις οικονομικές απαιτήσεις του Άρη.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, μέσα στις επόμενες μέρες να σημειωθούν οριστικές εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση. Οι κιτρινόμαυροι, μάλιστα, κινούνται, ήδη, για την απόκτηση ενός ακόμα αριστερού μπακ, προκειμένου να είναι έτοιμοι για την περίπτωση που παραχωρηθεί ο Μαζικού.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Πίρσμαν έχει συμβόλαιο με τον Άρη, χωρίς, όμως, μέχρι στιγμής να είναι ξεκάθαρο το αν θα παραμείνει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από