Άρης: Όποιος καεί στον χυλό…

Άρης: Όποιος καεί στον χυλό…

Οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων, μετά τα λάθη στις επιλογές κάποιων παικτών την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, «διπλοτσεκάρουν» τους νέους μεταγραφικούς στόχους, δίνοντας βάση εκτός από τα αγωνιστικά κριτήρια και στον χαρακτήρα.

Τις πρώτες ανακοινώσεις μεταγραφών αναμένεται να φέρει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στον Άρη η εβδομάδα που ακολουθεί. Οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων βρίσκονται πολύ κοντά, σύμφωνα με πληροφορίες, σε συμφωνία με δυο -τρεις παίκτες, που δεν αποκλείεται να βρίσκονται και στη Θεσσαλονίκη, με το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Διαβάστε επίσης: Κρμέντσικ: Στην Ελλάδα για… διακοπές (pic)

Σε ότι αφορά τις θέσεις, φαίνεται ότι οι πρώτοι παίκτες που θα ανακοινωθούν θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ένας επιθετικός και ένας εξτρέμ, ενώ σε προχωρημένο επίπεδο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις και με έναν κεντρικό αμυντικό.

Ακόμα, οι άνθρωποι του Άρη έχουν εντοπίσει και δυο-τρεις περιπτώσεις αμυντικών χαφ, που συγκεντρώνουν τα αγωνιστικά στοιχεία που επιθυμούν. Οι επαφές με τους συγκεκριμένους παίκτες, όμως, δεν βρίσκονται στο ίδιο προχωρημένο επίπεδο, όπως με τον φορ, τον εξτρέμ και τον κεντρικό αμυντικό.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Άρης θέλει να ολοκληρώσει όσο το δυνατόν νωρίτερα τις κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ του, χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει ότι θα προβεί σε βιαστικές επιλογές. Το αντίθετο,μάλιστα.

Τα λάθη που έγιναν στην επιλογή κάποιων παικτών την περσινή αγωνιστική περίοδο, αναγκάζουν τους κιτρινόμαυρους να είναι πολύ πιο προσεκτικοί, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Αυτός είναι και ο λόγος που οι άνθρωποι του Άρη εξετάζουν πολύ προσεκτικά τους παίκτες που πρόκειται να αποκτήσουν και συγκεντρώνουν πληροφορίες.

Όχι μόνο για την αγωνιστική τους αξία, αλλά και για τον χαρακτήρα τους και την εξωγηπεδική τους ζωή. Δεν είναι, τυχαίο, άλλωστε, ότι από τα πρώτα πράγματα στα οποία εστίασε ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, είναι ότι θα πρέπει να εκλείψουν τα κρούσματα απειθαρχίας. Ο Άρης θέλει να «φτιάξει» τα αποδυτήρια του τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση των πρώτων μεταγραφικών κινήσεων θα συνδυαστεί, εκτός απροόπτου και με την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας. Για τα οποία γίνεται προεργασία εδώ και αρκετές ημέρες και σύμφωνα με πληροφορίες, θα περιλαμβάνουν εκτός από τα ματς της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λιγκ και τα παιχνίδια των πλέι οφ, καθώς και αυτά του Κυπέλλου.

ΥΓ. Δεν υπάρχει λόγος τη δεδομένη χρονική στιγμή να γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα του Φαμπιάνο. Αν έρθει πρόταση, όπως είχε γίνει τον Ιανουάριο, για τον ποδοσφαιριστή, τότε θα κληθεί ο Άρης να αποφασίσει. Στην αντίθετη περίπτωση, θα μπει, πιθανότατα σε διαδικασία τους επόμενους μήνες να ανανεώσει το συμβόλαιο του, που λήγει τον Ιούνιο του 2024.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ