Άρης: Φορτσαρει για τις πρώτες μεταγραφές

Άρης: Φορτσαρει για τις πρώτες μεταγραφές

Οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων αναμένεται να προχωρήσουν μέσα στις επόμενες μέρες στην ανακοίνωση των πρώτων κινήσεων για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας τους.

Κρίσιμες θα πρέπει να θεωρούνται οι επόμενες μέρες σε ότι αφορά την ολοκλήρωση των πρώτων κινήσεων του Άρη, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων εντείνουν τις προσπάθειες τους και όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να προχωρήσουν και στις πρώτες ανακοινώσεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε.

Υπάρχουν ,άλλωστε, περιπτώσεις παικτών, όπως του επιθετικού ή του εξτρέμ, με τους οποίους οι επαφές βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο επίπεδο και απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθούν οι συμφωνίες.

Διαβάστε επίσης: Ιραόλα: Η πρώτη δήλωση για το μέλλον του – Τι θα κάνει μετά τη Ράγιο Βαγιεκάνο

Ακόμα, στον Άρη έχουν εντοπίσει και μια πολύ καλή περίπτωση κεντρικού αμυντικού, που συγκεντρώνει τα αγωνιστικά στοιχεία που θέλουν. Στόχος τους είναι, επίσης, να προχωρήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και η απόκτηση του ενός εκ των δύο αμυντικών χαφ που χρειάζονται.

Στις προθέσεις των κιτρινόμαυρων είναι να βρίσκονται κάποιοι από τους νέους παίκτες στη Θεσσαλονίκη, στην πρώτη συγκέντρωση ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, που είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα (12/6).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ