Πρώτος στόχος του Άρη ο Μανιάς

Πρώτος στόχος του Άρη ο Μανιάς

Ο Μιχάλης Μανιάς είναι από τους παίκτες που έλαμψαν στο φετινό πρωτάθλημα και δεν χωρά αμφιβολία πως ο 28χρονος επιθετικός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Αστέρα Τρίπολης. Ο έμπειρος σέντερ φορ των Αρκάδων έχει σημειώσει έντεκα γκολ στην Σούπερ Λίγκα και η παρουσία του κρίνεται κάτι παραπάνω από επιτυχημένη. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που το […]

Ο Μιχάλης Μανιάς είναι από τους παίκτες που έλαμψαν στο φετινό πρωτάθλημα και δεν χωρά αμφιβολία πως ο 28χρονος επιθετικός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Αστέρα Τρίπολης. Ο έμπειρος σέντερ φορ των Αρκάδων έχει σημειώσει έντεκα γκολ στην Σούπερ Λίγκα και η παρουσία του κρίνεται κάτι παραπάνω από επιτυχημένη. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που το όνομα του Μανιά βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Άρη, με τους κιτρινόμαυρους να θεωρούν ιδανική λύση τον 28χρονο σέντερ φορ ιδανική λύση για την επιθετική τους γραμμή.

Ο Άρης επέστρεψε στην Σούπερ Λίγκα κι έχει ρίξει το βάρος στην απόκτηση επιθετικού, με την διοίκηση των κιτρινόμαυρων να έχει ξεχωρίσει τον Έλληνα επιθετικό. Ο Άρης θέλει να ντύσει και πάλι τον παίκτη στα κιτρινόμαυρα, (ο Μανιάς έχει παίξει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και την σεζόν 2013 – 2014) αλλά η περίπτωση του δεν είναι εύκολη για δύο λόγους.

Ο πρώτος έχει να κάνει με το συμβόλαιο του υψηλόσωμου στράικερ με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Μανιάς δεν είναι ελεύθερος, δεσμεύεται για έναν ακόμα χρόνο με τους Αρκάδες κι αυτό σημαίνει ότι για να φύγει ο παίκτης από την Τρίπολη θα πρέπει να δώσει το οκέι ο Αστέρας. Γίνεται βέβαια αντιληπτό πως σε περίπτωση που η ομάδα της Τρίπολης αποφασίσει να συζητήσει το ενδεχόμενο παραχώρησης του πρώτου σκόρερ της, θα το κάνει για ένα σημαντικό ποσό.

Βέβαια θα πρέπει να επισημανθεί ότι μιαν ακόμα παράμετρος που δυσκολεύει την προσπάθεια του Άρη να εντάξει τον Μανιά στο δυναμικό του, είναι το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον 28χρονο επιθετικό, από ομάδες του εξωτερικού. Η πολύ καλή χρονιά που πραγματοποίησε ο Μανιάς δεν πέρασε απαρατήρητη και όλα δείχνουν ότι την…πόρτα του Αστέρα θα «χτυπήσουν» και ομάδες του εξωτερικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ