Ο Μπακαμπού υπογράφει στην Αλ-Νασρ με 11.000.000 για 3 χρόνια!

Ο Μπακαμπού υπογράφει στην Αλ-Νασρ με 11.000.000 για 3 χρόνια!

Ο Μπακαμπού είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα, είχε πει το «ναι», αλλά η τρελή πρόταση από το Ντουμπάι άλλαξε τα πάντα.

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού γίνεται «Άραβας», καθώς τα βρήκε σε όλα με την Αλ-Νασρ και είναι θέμα χρόνου να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ομάδα από το Ντουμπάι.

Ο Γαλλο-κονγκολέζος επιθετικός μετά από την καταπληκτική σεζόν που έκανε στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό, έμεινε ελεύθερος, οι ερυθρόλευκοι έκαναν τα πάντα για να τον κρατήσουν, όμως η Αλ-Νασρ κατέθεσε μια «τρελή» πρόταση στον ποδοσφαιριστή που δεν γινόταν να πει «όχι».

Η ομάδα από το Ντουμπάι αύξησε την πρόταση της στον Μπακαμπού, φτάνοντας να του προσφέρει 3.500.000 τον χρόνο καθαρά για μια τριετία. Μια προσφορά που δεν μπορούσε να αρνηθεί και που ουσιαστικά άλλαξε τα πάντα, αφού ο Γαλλο-κονγκολέζος είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Πλέον, ο Μπακαμπού είπε το «ναι» στην Αλ Νασρ και είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί και τυπικά το deal, κάτι που σημαίνει πως από την 1η Ιουλίου θα είναι κάτοικος Ντουμπάι, με ένα ηγεμονικό συμβόλαιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπακαμπού αποκτήθηκε για έναν χρόνο από τον Ολυμπιακό τον περασμένο Σεπτέμβριο και ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες των Πειραιωτών και ο πρώτος σκόρερ τους, έχοντας 18 γκολ σε 32 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ