Η αλήθεια για Μπακαμπού, η πρόταση του Ολυμπιακού και η οριστική απάντηση, που είναι κοντά

Η αλήθεια για Μπακαμπού, η πρόταση του Ολυμπιακού και η οριστική απάντηση, που είναι κοντά

Ο Ολυμπιακός και ο Σεντρίκ Μπακαμπού δεν σταμάτησαν στιγμή να συζητούν. Έγιναν αλλαγές στους όρους και πλέον απομένει η τελική απάντηση του Γάλλου φορ.

Ο Ολυμπιακός χειρίστηκε με προσοχή και σοβαρότητα την υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Σεντρίκ Μπακαμπού. Παρά τα εμπόδια που προέκυψαν και τα οποία αφορούσαν κυρίως σε άλλες προτάσεις που έφτασαν στα χέρια του ποδοσφαιριστή και του δικηγόρου του, οι δύο πλευρές δεν σταμάτησαν ποτέ τη μεταξύ τους επικοινωνία. Και παρά τα όσα δημοσιεύονταν όλο αυτό το διάστημα, αναφορικά με συμφωνία του παίκτη με ομάδα από τις αραβικές χώρες, ο ίδιος ήταν ξεκάθαρος και περίμενε τους ερυθρόλευκους.

Εδώ και καιρό to10.gr έχει αναφερθεί αναλυτικά, τόσο στις προθέσεις του Μπακαμπού, που ούτως ή άλλως ήθελε να μείνει στον Πειραιά, όσο και σε εκείνες του Ολυμπιακού που ξεκάθαρα ήθελε να διατηρήσει τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του. Τις τελευταίες ημέρες έχει υπάρξει πολύ σημαντική βελτίωση στην επικοινωνία μεταξύ παίκτη και ομάδας. Και αυτό ίσως αποτελέσει οδηγό για το τι έρχεται.

Για πρώτη φορά μετά από καιρό ο Μπακαμπού δεν κρύβει ότι η προσφορά που του είχε καταθέσει ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από τίμια. Και μόνο αδιάφορο δεν τον αφήνει. Είναι πολύ σημαντική, καλά χρήματα για τον ίδιο, με πολύ σημαντικά μπόνους, και αφορά κλειστό συμβόλαιο δύο ετών, όπως εξαρχής επιθυμούσε ο ποδοσφαιριστής.

Είναι προφανές ότι τα χρήματα που του προσφέρει ή Αλ Νασρ (και όχι μόνο) είναι πολύ περισσότερα, σχεδόν διπλάσια, ωστόσο το project του Ολυμπιακού, αλλά και η επιθυμία της οικογένειας του Γάλλου σέντερ φορ να μείνει στην Ελλάδα, είναι ευτυχία που κάνουν τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος να θέλει να συνεχίσει. Χωρίς πάντως αυτό να έχει οριστικοποιηθεί ακόμη.

Εκείνο που προκύπτει επίσης από την πλευρά του Μπακαμπού, αναφορικά με τον Ολυμπιακό, είναι ότι ο ίδιος μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την προσέγγιση που του έκαναν οι Ερυθρόλευκοι, τον σεβασμό που του δείχνουν, αλλά και την αναγνώριση της αξίας του, όπως αυτή αποτυπώνεται μέσα από την πρόταση που του κατέθεσαν. Πλέον, είμαστε πολύ κοντά στο τέλος του σίριαλ. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Και τότε δεν αποκλείεται να γίνουν γνωστές σημαντικές λεπτομέρειες για όσα συνέβησαν όλο αυτό το διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ