Σιμάνσκι: «Έκανα τη σεζόν της ζωής μου με την ΑΕΚ»

Σιμάνσκι: «Έκανα τη σεζόν της ζωής μου με την ΑΕΚ»

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι ενσωματώθηκε στην Εθνική Πολωνίας και τόνισε πως είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση μετά τη σεζόν της ζωής του, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, με την ΑΕΚ.

O Νταμιάν Σιμάνσκι είναι στις επιλογές του Φερνάντο Σάντος για το φιλικό της Πολωνίας με τη Γερμανία στις 16 Ιουνίου και τον αγώνα για τα προκριματικά του Euro με τη Μολδαβία στις 20 του μηνός.

Ο άσος της ΑΕΚ τόνισε σε δηλώσεις του πως είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση μετά τη σεζόν της ζωής του, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, με τη φανέλα της Ένωσης και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει και το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με σταρ του NBA και πορνοστάρ – «Με γαμ@@@@ χωρίς προφυλακτικό τόσες φορές και άφησες άλλη έγκυο»

Όσα είπε ο Σιμάνσκι:

«Ακούω τις οδηγίες του προπονητή μου και ό,τι περιμένει από εμένα. Γνωρίζω πως έκανα τη σεζόν της ζωής μου. Η αυτοπεποίθησή μου έχει ανέβει και θα κοιτάξω να δώσω συνέχεια στις εμφανίσεις μου με την ΑΕΚ στην Εθνική ομάδα. Θα είμαι έτοιμος. Έχω ακόμα ενέργεια. Είχα μερικές μέρες ξεκούρασης και μπόρεσα να γεμίσω τις μπαταρίες μου ερχόμενος στην Εθνική ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ