«Καθάρισε» την ΑΕΚ και πέρασε στον τελικό ο ΠΑΟΚ (1-0)

«Καθάρισε» την ΑΕΚ και πέρασε στον τελικό ο ΠΑΟΚ (1-0)

Με ένα γκολ του Καλαϊτσίδη ο ΠΑΟΚ νίκησε με 1-0 την ΑΕΚ και προκρίθηκε στον τελικό του Final 4 της Κ17 όπου τον περίμενε ήδη ο Ολυμπιακός.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στον δεύτερο ημιτελικό του Final 4 του πρωταθλήματος Κ17 της Super League αφού επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό και προκρίθηκε στον τελικό της Κυριακής (11/6, 17:00). Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε πάρει την πρόκριση με νίκη επί του Άρη. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς η Ένωση λόγω αποβολής του Μπούσιου, με τους «κιτρινόμαυρους» να χάνουν για δεύτερη σερί φορά στα ημιτελικά της διοργάνωσης αφού πέρσι είχαν ηττηθεί στην ίδια φάση από τον Άρη.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε το πάνω χέρι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς και ήταν εκείνη που απείλησε περισσότερο. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε από μία στημένη φάση όταν στο 57′ ο Καλαϊτσίδης με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των «κιτρινόμαυρων». Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο εύκολα για τον ΠΑΟΚ όταν στο 74′ η ΑΕΚ έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μπούσιου με δύο κίτρινες.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με σταρ του NBA και πορνοστάρ – «Με γαμ@@@@ χωρίς προφυλακτικό τόσες φορές και άφησες άλλη έγκυο»

ΑΕΚ: Αναργύρου, Μπούσιος, Ψυρόπουλος, Τσαραμανίδης (88′ Παπαζήσης), Μαρκόπουλος, Σαρρής, Ντάνι (64′ Σέχου), Ελέζι (84′ Ζούλιας), Κολιμάτσης (88′ Ψυχογιός), Ράπτης (64′ Ανδριώτης), Παλαιολόγου

ΠΑΟΚ: Τσιντσόλης (38′ Μπελερής), Κούπενος, Πολυκράτης, Πανικίδης, Αβράμπος, Σνάουτσνερ, Τσομπάνης (78′ Μύθου), Καλαιτσίδης (78′ Κεσίδης), Χατσίδης, Παπαγεωργίου, Ντούνγκα (65′ Καραιωάννου)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ