Παναθηναϊκός: Στο στόχαστρο Πέρες και Μοντέρο για την άμυνα

Παναθηναϊκός: Στο στόχαστρο Πέρες και Μοντέρο για την άμυνα

Ο Κολομβιανός Αλέξις Πέρες και ο Ισπανός Τσάβι Μοντέρο βρίσκονται στα υπόψιν του Παναθηναϊκού για το κέντρο της άμυνας.

Με τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς να αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου να αποτελέσει την δεύτερη καλοκαιρινή κίνηση του Παναθηναϊκού μετά τον Ζέκα, στο τριφύλλι στρέφουν το βλέμμα τους στην ενίσχυση του κέντρου της άμυνας.

Οι πράσινοι έχουν αρχίσει ήδη να ξεψαχνίζουν την αγορά, με τα δύο ονόματα που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν να είναι αυτά των Αλέξις Πέρες και Τσάβι Μοντέρο.

Ο Αλέξις Πέρες αποδεσμεύεται από τη Τζιρεσούνσπορ στις 30 Ιουνίου και είναι ελεύθερος. Ο Τσάβι Μοντέρο έχει συμβόλαιο με τη Μπεσίκτας μέχρι τις 30/6/2025, όμως δεν υπολογίζεται. Ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν στο Αμβούργο ως δανεικός και ψάχνει την επόμενη ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: «Γελάει» η Ευρώπη με την αποβολή του Γουόκαπ: «Η πιο soft που έχουμε δει εδώ και πολλά χρόνια» (vids)

Ο Πέρες έχει ύψος 1,81μ. και έχει χριστεί μία φορά διεθνής. Στην Τουρκία εγκαταστάθηκε πριν δύο χρόνια, με μεταγραφή από τη Λανούς. Ο Πέρες με τη Τζιρεσούνσπορ έπαιξε σε 61 ματς, με 2 γκολ και 1 ασίστ.

Από την άλλη ο Μοντέρο υπήρξε διεθνής με την Ισπανία Κ21, ενώ μετακόμισε στη Μπεσίκτας από την Σεβίλλη τον Σεπτέμβριο του 2020 με δανεισμό και ένα χρόνο αργότερα, αγόρασε τα δικαιώματα.

Με την φανέλα της Μπεσίκτας κατέγραψε 46 συμμετοχές με 2 γκολ και 2 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ