Πρίγιοβιτς: «Θέλαμε να προσφέρουμε θέαμα στον κόσμο»

Πρίγιοβιτς: «Θέλαμε να προσφέρουμε θέαμα στον κόσμο»

Ο Σέρβος επιθετικός μίλησε για τη νίκη επί του Πλατανιά, αλλά και για τη μάχη που δίνει για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς σκόραρε δύο γκολ στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά και πλέον βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στον τίτλο του πρώτου σκόρερ.

Ο Σέρβος επιθετικός μετά το τέλος του παιχνιδιού με την κρητική ομάδα, τόνισε ότι στόχος του ήταν να πετύχει όσα περισσότερα γκολ μπορούσε, προκειμένου να αναδειχθεί κορυφαίος σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα.

Παράλληλα, τόνισε ότι οι «ασπρόμαυροι» ήθελα να προσφέρουν θέαμα στους φιλάθλους τους, που γέμισαν το γήπεδο και παρακολούθησαν από κοντά την αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά: «Αξίζαμε τη νίκη και κυριαρχήσαμε, θέλαμε να προσφέρουμε ένα ωραίο σόου στον κόσμο. Είχαμε μια καλή σεζόν, είμαι ικανοποιημένος. Είμαστε χαρούμενοι που γέμισε το γήπεδο, ήταν πολύ στενάχωρο που πολλές φορές μέσα στη σεζόν έμεινε άδειο».

Για τα δύο γκολ που πέτυχε και τη μάχη του πρώτου σκόρερ: «Είχα φιλοδοξία να σκοράρω όσο περισσότερο μπορώ για το βραβείο του πρώτου σκόρερ, έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα ματς για να τελειώσουμε τη σεζόν».

Για τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Δεν θέλω να μιλήσω πολύ για τον τελικό, θα ξεκουραστούμε αύριο και, στη συνέχεια, συγκεντρωνόμαστε σε αυτό το ματς».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ