Απέρριψε νέα πρόταση για τον Κωνσταντέλια ο ΠΑΟΚ

Απέρριψε νέα πρόταση για τον Κωνσταντέλια ο ΠΑΟΚ

Ακόμα ένα «όχι» φαίνεται να είπε ο ΠΑΟΚ σε πρόταση που του έγινε για την πώληση του Γιάννη Κωνσταντέλια.

Ο ΠΑΟΚ καταστρώνει τα πλάνα του για τις μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνει ενόψει και της έναρξης της νέας σεζόν, τόσο στη Superleague, όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τη συμμετοχή του στα προκριματικά του Europa Conference League.

Παράλληλα οι «ασπρόμαυροι» δέχονται και προτάσεις για παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ τους, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να είναι δίχως αμφιβολία το πιο… καυτό όνομα στην ομάδα, έχοντας προξενήσει το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ.

Μία από αυτές τις ομάδες είναι και η Ζάλτσμπουργκ η οποία πριν λίγο διάστημα είχε έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους του Δικεφάλου του βορρά, καταθέτοντας πρόταση, ωστόσο η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική από τους Θεσσαλονικείς.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, οι Αυστριακοί δεν το βάζουν εύκολα κάτω αφού φαίνεται να επέστρεψαν με νέα βελτιωμένη πρόταση, που έφτανε τα 12 εκατομμύρια ευρώ, συν κάποια μπόνους επίτευξης στόχων, αλλά και ποσοστό μεταπώλησης, στην οποία και πάλι ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε χωρίς πολλά-πολλά, καθώς θεωρεί πως ο παίκτης αξίζει περισσότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ