ΑΕΚ: Χαμός για τα διαρκείας – Πήρε… φωτιά το τηλεφωνικό κέντρο (pic)

ΑΕΚ: Χαμός για τα διαρκείας – Πήρε… φωτιά το τηλεφωνικό κέντρο (pic)

Παράνοια από τους φίλους της ΑΕΚ που προσπαθούν να ανανεώσουν τα εισιτήρια διαρκείας τους, από την πρώτη στιγμή ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων.

Ξεκίνησε σήμερα το πρωί στις 10 η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τους κατόχους των περσινών εισιτηρίων διαρκείας να έχουν προτεραιότητα.

Το ενδιαφέρον των φίλων της «Ένωσης» για να πάρουν το εισιτήριό τους για τη νέα σεζόν έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, με το τηλεφωνικό κέντρο της ομάδας να έχει πάρει… φωτιά.

Διαβάστε επίσης: Κυριαρχία του Ολυμπιακού με «κομπιούτερ» Σλούκα

Η ΑΕΚ ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κόσμο της για το αυξημένο ενδιαφέρον, ζητώντας παράλληλα συγνώμη για όποιες καθυστερήσεις συμβούν στη διαδικασία των ανανεώσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Εδώ και λίγη ώρα έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ για την σεζόν 2023-2024. Αν κι έχει περάσει κάτι περισσότερο από μια ώρα από την στιγμή που άνοιξαν η ηλεκτρονική πλατφόρμα και το τηλεφωνικό κέντρο, αισθανόμαστε ήδη την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους ήδη κατόχους διαρκείας που έχουν δικαίωμα ανανέωσης μέχρι και τις 27/6, για την ανταπόκριση τους… από το πρώτο δευτερόλεπτο. Ανταπόκριση που ξεπερνά και τις καλύτερες προσδοκίες για την πρώτη μέρα.

Στο τηλεφωνικό κέντρο γίνεται πραγματικά χαμός και σίγουρα αυτό σημαίνει πως σε αυτό το πρώτο διάστημα σίγουρα θα χρειαστεί και υπομονή. Όλοι οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να ανανεώσουν τηλεφωνικά θα εξυπηρετηθούν. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας!»

Με τη συμπλήρωση δυόμιση ωρών, ΑΕΚ εξέδωσε νέα ανακοίνωση, στην οποία επιβεβαιώνει πως η διάθεση των εισιτηρίων κινούνται σε ρυθμούς sold out.

Αναλυτικά η νέα ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΚ αναφέρει: 

«Περίπου 2,5 ώρες μετά το άνοιγμα της διαδικτυακής πλατφόρμας και του τηλεφωνικού κέντρου για τις ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας για την σεζόν 2023-2024 και μπορούμε πλέον με ασφάλεια να πούμε πως οι πωλήσεις κινούνται σε ρυθμούς sold out!

Ο κόσμος μας, ο κόσμος της μεγάλης ΑΕΚ ανταποκρίνεται σε βαθμό που ξεπερνά και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις που μπορούσαμε να έχουμε. Όλα δείχνουν πως η διάθεση για την σεζόν που έρχεται θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Πρέπει να σημειωθεί πως η αποκλειστικά ηλεκτρονική και τηλεφωνική διάθεση ήδη προσφέρει την ευκαιρία σε πολλούς περισσότερους φιλάθλους μας να ολοκληρώσουν την διαδικασία νωρίς. Είναι χαρακτηριστικό πως μέσα στην πρώτη ώρα διάθεσης, ανανεώθηκε αριθμός εισιτηρίων διαρκείας που πολύ δύσκολα θα μπορούσε να διατεθεί μέσα σε μια μέρα με προσωπική παρουσία.

Η υπομονή ειδικά για την τηλεφωνική διάθεση, εξακολουθεί να είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος για όλους, συνεχίζουμε να σας την ζητάμε και σας ευχαριστούμε γι’ αυτό. Κυρίως όμως σας ευχαριστούμε για την μεγάλη σας αγάπη και την απίστευτη ανταπόκριση. Η OPAP Arena από τις πρώτες 2,5 ώρες διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας, γεμίζει και για την νέα σεζόν!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ