Η σύσκεψη στο Ρέντη, ο Μαρτίνεθ και ο Κορδόν στην Ισπανία, για να «κλείσει» θέματα

Η σύσκεψη στο Ρέντη, ο Μαρτίνεθ και ο Κορδόν στην Ισπανία, για να «κλείσει» θέματα

Ο Αντόνιο Κορδόν συναντήθηκε με τη διοίκηση, μιλάει με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και αναχωρεί για την Ισπανία, για να «τρέξει» deals με νέο προπονητή και... παίκτες!

Η ώρα των εξελίξεων έφτασε και ο Αντόνιο Κορδόν ετοιμάζεται να παρουσιάσει τον επόμενο προπονητή του Ολυμπιακού. Με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να αποτελεί το πιθανότερο πρόσωπο που θα κληθεί να χτίσει την ομάδα της επόμενης σεζόν. Με στόχο την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και την καλή παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Κορδόν έχει πλήρη εικόνα για τις ικανότητες και το προφίλ του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Εχει συνεργαστεί μαζί του πολύ καλά. Γνωρίζονται άριστα. Ξέρουν ο ένας τον χαρακτήρα, τη φιλοσοφία και τον τρόπο σκέψεις του άλλου. Είναι σαφές ότι ήθελε να εξαντλήσει τον χρόνο που είχε στη διάθεσή του, έως ότου πάρει την τελική του απόφαση για τον εκλεκτό. Ισως και να επέλεξε συνειδητά να του δώσει χρόνο να απαντήσει. Και πλέον αυτή η ώρα ήρθε. Με τον 42χρονο Ισπανό να παίρνει το χρίσμα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Μάλιστα, από χθες και μετά από σύσκεψη που έλαβε χώρα στο Ρέντη, ρυθμίστηκαν οι προτεραιότητες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι άμεσα ο Κορδόν θα αναχωρήσει για την Ισπανία, με σκοπό να κάνει επαφές για όλα τα ανοιχτά ζητήματα στην πατρίδα του. Εκεί όπου έχει στραφεί το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα του νέου προπονητή όσο και με το κομμάτι της ενίσχυσης. Καθώς δεν είναι μυστικό ότι υπάρχουν ήδη επαφές με ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει η ομάδα του Κορδόν, αλλά και το τμήμα σκάουτινγκ των Ερυθρόλευκων.

Εκείνο που έχει σημασία να αναφέρουμε και αφήνεται να εννοηθεί και από την πλευρά του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει πολλά θέματα, τα οποία είναι πιθανό να «τρέξουν» με μεγάλη ταχύτητα, μόλις ολοκληρωθεί και τυπικά η πρόσληψη νέου τεχνικού. Κατά κάποιες πηγές, μάλιστα, ο Κορδόν δεν έχει ακριβώς… μονομερή κρίση για συγκεκριμένες περιπτώσεις ή για θέματα του ρόστερ. Αλλά δεν αποκλείεται να υπάρχει συνεννόηση και επικοινωνία και με τον… νέο κάτοχο της κεντρικής θέση του ερυθρόλευκου πάγκου.

Πλέον είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός έχει μπει στην τελική ευθεία και μέχρι το τέλος της εβδομάδας πρέπει τα πάντα να είναι έτοιμα. Με τον Κορδόν και το επιτελείο του να έχουν ήδη κάνει σημαντική προεργασία και σχεδόν όλα να είναι έτοιμα μόλις κλείσει το θέμα του κόουτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ