Ο Κομίνης «σφυρίζει» στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Ο Κομίνης «σφυρίζει» στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Ο διαιτητής Κομίνης κληρώθηκε να «σφυρίξει» το κυριακάτικο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ως βοηθούς του θα έχει τους Δαμιανό Ευθυμιάδη (Πιερία) και Τρύφωνα Πετρόπουλο (Αρκαδία). Τέταρτος θα είναι ο Τάσος Παπαπέτρου του συνδέσμου Αθήνας και παρατηρητής ο Χαράλαμπος Καρατζάς από την Εύβοια. Όσον αφορά τα άλλα ματς, […]

Ο διαιτητής Κομίνης κληρώθηκε να «σφυρίξει» το κυριακάτικο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Ως βοηθούς του θα έχει τους Δαμιανό Ευθυμιάδη (Πιερία) και Τρύφωνα Πετρόπουλο (Αρκαδία). Τέταρτος θα είναι ο Τάσος Παπαπέτρου του συνδέσμου Αθήνας και παρατηρητής ο Χαράλαμπος Καρατζάς από την Εύβοια.

Όσον αφορά τα άλλα ματς, ο Λαμία – Παναθηναϊκός (21/10, 20:30) θα διευθύνει  ο Πραξιτέλης Ζχαριάδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας με βοηθούς τους Γρεβένη και Νικολαιδη και στο ΑΕΚ – Ατρόμητος (23/10, 19:30) στο άδειο ΟΑΚΑ (λόγω τιμωρίας) διαιτητής θα είναι ο Αριστοτέλος Διαμαντόπουλος (Αρκαδία). Βοηθοί του είναι οι Καρατζίκας και Φωτόπουλος.

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις:

Απόλλων Σμύρνης – Ξάνθη: Ιωάννης Νεοφυτιάδης (Κορινθία)

Κέρκυρα – Παναιτωλικός: Θάνος Σέζος (Κιλκίς)

Αστέρας – Πανιώνιος: Εμμανουήλ Σκουλάς (Θεσσαλία)

Πλατανιάς – ΑΕΛ: Χαραλάμπος Καλογερόπουλος (Αθήνα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ