«Βόμβα» με Λουτσέσκου και Άδανα Ντεμίρσπορ!

«Βόμβα» με Λουτσέσκου και Άδανα Ντεμίρσπορ!

Στα ραντάρ της Άδανα Ντεμίρσπορ φέρεται να βρίσκεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Υποψήφιος για τον πάγκο της Άδανα Ντεμίρσπορ φέρεται να είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου!

Η ομάδα του Ονιεκούρου βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή (αποχώρησε ο Βιτσέντζο Μοντέλα) και το όνομα του τεχνικού του ΠΑΟΚ «παίζει» δυνατά για την επόμενη μέρα.

Διαβάστε επίσης: Τα πιο «καυτά» γκαρντ και το «Big Bang» της νέας Euroleague

Μάλιστα, η ιστοσελίδα Sport Digitale, πάει ένα βήμα παρακάτω την υπόθεση, υποστηρίζοντας πως υπήρξε και συνάντηση του Λουτσέσκου με ανθρώπους της Αδάνα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο τουρκικός σύλλογος καλοβλέπει και την περίπτωση του Αντρέα Πίρλο, που αποχώρησε από τον πάγκο της Καραγκιουμρούκ.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν για Λουτσέσκου και Αδάνα:

«Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sports Digitale, η Άδανα Ντεμίρσπορ έκανε συνάντηση με τον Αντρέα Πίρλο και τον Ραζβάν Λουτσέσκου για τη θέση του προπονητή.

Αποχαιρετώντας τον Μοντέλα, ο πρώτος στόχος της πρώτος στόχος είναι να διατηρήσει το ιταλικό μοντέλο και να κάνει μια προσπάθεια να πάρει τον Πίρλο. Ο πρόεδρος της ομάδας, Μουράτ Σαντσάκ ζήτησε συνάντηση για να μάθει τις απαιτήσεις του Ιταλού προπονητή.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι γιος του διάσημου προπονητή Μιρτσέα Λουτσέσκου. Ο 54χρονος προπονητής αυτή την περίοδο προπονεί τον ΠΑΟΚ», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ