Γιατί η Γκλάντμπαχ έβαλε στο «σημάδι» της τον Ντόι

Γιατί η Γκλάντμπαχ έβαλε στο «σημάδι» της τον Ντόι

Ο Ανδρέας Ντόι βρίσκεται ψηλά στη λίστα κορυφαίας ομάδας της Γερμανίας.

Στην rookie του σεζόν, σε εκείνη της μετάβασης από τα τμήματα υποδομών στην πρώτη ομάδα, έκανε… πράγματα που δύσκολα συναντάς στο μεγάλο ερυθρόλευκο παρελθόν. Και μόνο οι αριθμοί άλλωστε λένε τα πάντα για τον Ανδρέα Ντόι: 27 συμμετοχές στην καρδιά της άμυνας του Ολυμπιακού δεν είναι απλή υπόθεση για ένα παιδί που έγινε 20 ετών μόλις τον Γενάρη.

Διόλου παράξενο λοιπόν ότι το καλοκαίρι άνοιξε βρίσκοντας αρκετούς να τσεκάρουν με προσοχή την περίπτωση του. Μια εξ αυτών; Σύμφωνα με την ιστοσελίδα rponline.de η Γκλάντμπαχ.

Διαβάστε επίσης: Τα πιο «καυτά» γκαρντ και το «Big Bang» της νέας Euroleague

H δύο φορές κάτοχος του κυπέλλου UEFA και πέντε φορές πρωταθλήτρια Γερμανίας φέρεται με βάση το δημοσίευμα να εξετάζει με μεγάλο ενδιαφέρον την περίπτωση του νεαρού κεντρικού αμυντικού αναζητώντας τον αντικαταστάτη του Νίκο Ελβέντι.

O 26χρονος Ελβετός ανακοίνωσε πως δεν σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιο του που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 και ουσιαστικά έβγαλε το ταλέντο του στην αγορά σε μια συγκυρία που ασχολούνται με εκείνον σύλλογοι της Αγγλίας και της Ιταλίας όπως η Τότεναμ, η Ίντερ και η Ρόμα.

Ψάχνει λοιπόν η Γκλάντμπαχ αντικαταστάτη και έχει βάλει στο «σημάδι» τον μικρό του Ολυμπιακού που η απόφαση του Γκουστάβο Πογιέτ να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή της εθνικής ομάδας για τα ματς με την Ιρλανδία και την Γαλλία προκάλεσε μπόλικες απορίες (τουλάχιστον σε εκείνους που δεν θέλουν να… παραδεχτούν τα «μυστήρια» που έγιναν συνήθεια στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα).

Ο Ντόι σύμφωνα με πληροφορίες έχει αναπροσαρμόσει προ μηνών το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό, ασχέτως αν δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επ αυτού. Και φυσικά είναι στη πρώτη γραμμή των επιλογών του Αντόνιο Κορδόν για τους συσχετισμούς της νέας Ερυθρόλευκης άμυνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ