Πρώτη προπόνηση στον Παναθηναϊκό – Τι είπε στους παίκτες ο Παπαδημητρίου (pics)

Πρώτη προπόνηση στον Παναθηναϊκό – Τι είπε στους παίκτες ο Παπαδημητρίου (pics)

Το απόγευμα της Τετάρτης (14/6) ξεκίνησε η νέα σεζόν για τον Παναθηναϊκό αφού πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση. Παρουσιάστηκε ο Γιάννης Παπαδημητρίου που μίλησε στους παίκτες.

Διακοπές τέλος στον Παναθηναϊκό που το απόγευμα της Τετάρτης (14/6) πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση για τη νέα σεζόν στο «Γ. Καλαφάτης». Νέο πρόσωπο από πλευράς ποδοσφαιριστών ήταν ο Κάρλος Ζέκα ο οποίος είχε μάλιστα τετ α τετ με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενώ ο Μλαντένοβιτς απουσίαζε επειδή είναι διεθνής.

Πριν την προπόνηση παρουσιάστηκε στους παίκτες ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιάννης Παπαδημητρίου, που έδωσε το σύνθημα για τη νέα σεζόν. «Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ μαζί σας. Κάνατε φανταστική δουλειά όχι μόνο πέρσι αλλά γενικότερα τα δύο τελευταία χρόνια και το ίδιο πρέπει να συνεχίσουμε όλοι μαζί ώστε να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό ακόμα ψηλότερα. Οτιδήποτε χρειαστείτε θα είμαι καθημερινά στη διάθεσή σας», ανέφερε ο Παπαδημητρίου.

Διαβάστε επίσης: Γιατί είναι αμφίβολοι Αγκιμπού Καμαρά και Αλγκασίμ Μπα για την προετοιμασία

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

«Το πρώτο ραντεβού της νέας αγωνιστικής περιόδου για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού είχε δοθεί για σήμερα, Τετάρτη 14 Ιουνίου!

Το πρωί στο «Γ. Καλαφάτης» έγιναν τα απαραίτητα μοριακά τεστ ανίχνευσης Covid και το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση, η εναρκτήρια για τη θερινή προετοιμασία του Τριφυλλιού. Το παρών στην πρώτη του Τριφυλλιού έδωσε και ο «νέος» Ζέκα, οποίος ήταν σαν να μην έλειψε μια μέρα από την ομάδα…

Στη διάρκεια της πρώτης προπόνησης οι Πράσινοι ουσιαστικά έκαναν ενεργοποίηση ενόψει των εργομετρικών τεστ που θα ακολουθήσουν το πρωί της Πέμπτης και της Παρασκευής.

Θεραπεία λόγω της θλάσης που υπέστη σε προπόνηση της Εθνικής ομάδας, ακολούθησε ο Ιωαννίδης. Απόντες από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα είναι οι διεθνείς Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Κλεϊνχέισλερ, Μλαντένοβιτς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ