Ανοιξε ξανά την πόρτα του Ολυμπιακού ο Εμβιλά

Ανοιξε ξανά την πόρτα του Ολυμπιακού ο Εμβιλά

«Ο Ολυμπιακός θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό μου», ανέφερε σε συνέντευξή του στην «Parisien» ο Γάλλος μέσος.

Ο Γιαν Εμβιλά πριν από λίγες εβδομάδες σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο «Goal» είχε δηλώσει έτοιμος για μια νέα πρόκληση.

«Είμαι έτοιμος για μια νέα πρόκληση. Είμαι ελεύθερος και εξετάζω προσεκτικά όλα τα δεδομένα. Δεν είμαι 24 ετών. Είμαι 32. Κοιτάω ποιος θα είναι πιο ειλικρινής μαζί μου. Ακούω προσεκτικά όσα μου λένε. Με έχουν πλησιάσει κάποια αραβικά κλαμπ», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, κλείνοντας ουσιαστικά το κεφάλαιο Ολυμπιακός.

Διαβάστε επίσης: Ετσι ξεκινάει ο Παναθηναϊκός: Οι πρώτες τέσσερις μεταγραφές του Αταμάν (pics+vids)

Σήμερα, ο Γάλλος μέσος έκανε νέες δηλώσεις στην «Parisien», με τον έμπειρο χαφ να ανοίγει ξανά την πόρτα του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι οι Ερυθρόλευκοι του έχουν κάνει πρόταση για να ανανεώσει το συμβόλαιό του και να παραμείνει στο μεγάλο λιμάνι.

Όμως, όπως ανέφερε, δεν βιάζεται να αποφασίσει. Θα εξετάσει όλες τις επιλογές που έχει και θα πάρει την καλύτερη δυνατή επιλογή για το τελευταίο συμβόλαιο της καριέρας του.

«Ο σύλλογος θέλει να με ανανεώσει. Δεν προτίθεμαι να βιαστώ. Μιλάω με πολλούς ανθρώπους και θα μελετήσω τις επιλογές που θα είναι διαθέσιμες για μένα. Θα δώσω προτεραιότητα στην πιο κατάλληλη επιλογή για το τέλος της καριέρας μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Εμβιλά, ο οποίος φέτος πραγματοποίησε 45 συμμετοχές (σ.σ είχε 2 ασίστ), ενώ συνολικά με τους Ερυθρόλευκους είχε 140 συμμετοχές, με 8 γκολ και 7 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ