Λιβάγια : «Η κορυφαία και πιο σημαντική μέρα της καριέρας μου»

Λιβάγια : «Η κορυφαία και πιο σημαντική μέρα της καριέρας μου»

Ο Μάρκο Λιβάγια χαρακτήρισε την φιέστα της ΑΕΚ και τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος την κορυφαία μέρα της καριέρας του, ενώ ξεκαθάρισε πως πλέον ο στόχος της Ένωσης είναι το νταμπλ.

Ο Μάρκο Λιβάγια παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Livesport και μεταξύ άλλων μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, τις μοναδικές στιγμές που έζησε στη φιέστα, αλλά και τον επόμενο στόχου που είναι το Κύπελλο.

Ο Κροάτης επιθετικός τόνισε πως η μέρα της φιέστας ήταν η κορυφαία και η πιο σημαντική της καριέρας του, ενώ σχολίασε και τους πανηγυρισμούς του πάνω στο πούλμαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λιβάγια: 

Για αυτό που έζησε στη φιέστα της ΑΕΚ: «Δεν υπάρχουν λόγια. Ό,τι και να πεις, δεν φτάνει για να περιγράψεις αυτό που ζήσαμε. Το τελευταίο διάστημα έχουμε ζήσει υπέροχες στιγμές. Αλλά αυτό που συνέβη μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα ήταν ανεπανάληπτο και μοναδικό. Με μία λέξη, συγκλονιστικό!»

Για τους πανηγυρισμούς του πάνω στο πούλμαν: «Βγήκε αυθόρμητα. Όχι μόνο σε μένα, σε όλους μας βγήκε. Ήταν τέτοια η ενέργεια του κόσμου, που από το γήπεδο κιόλας μας έστειλαν στον ουρανό».

Για τη διαδρομή από τη Ριζούπολη ως τη Ν.Φιλαδέλφεια: «Μαγική! Τόσος κόσμος στον δρόμο για μας… Ένιωσα την αγάπη του κόσμου. Μου χάρισαν μαγικές στιγμές που δεν μπορούν ποτέ να διαγραφούν από το μυαλό μου».

Για το αν είναι σημαντική στιγμή στην καριέρα του: «Σημαντική; Η κορυφαία και η πιο ευτυχισμένη μέρα της καριέρας μου είναι! Και ως ΑΕΚ είμαστε απόλυτα δίκαια πρωταθλητές Ελλάδας»!

Για τον τελικό του Κυπέλλου: «Στόχος δικός μας είναι πλέον ένας. Το νταμπλ! Γι’ αυτό θα παλέψουμε μέσα στο γήπεδο. Για να δώσουμε μία ακόμα χαρά σε αυτόν τον κόσμο, η βοήθεια του οποίου ήταν εξαιρετική φέτος. Και μετά να γιορτάσουμε ξανά μαζί του όπως κάναμε και τώρα».

Για την παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων στον τελικό: «Το ξέρω. Μακάρι να κυλήσουν όλα ομαλά και να μη συμβεί το παραμικρό. Να απολαύσει ο κόσμος ωραίο ποδόσφαιρο από δύο μεγάλες ομάδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ