«Το πρώτο όχι του Ολυμπιακού για Ζίγκερναγκελ»

«Το πρώτο όχι του Ολυμπιακού για Ζίγκερναγκελ»

Ο Φιλίπ Ζίγκερναγκελ είναι ένας από τους παίκτες του Ολυμπιακού, για τον οποίο οι ομάδες κάνουν... ουρά για να αποκτήσουν. Η Τραμζονσπόρ εισέπραξε το πρώτο όχι για δανεισμό του παίκτη.

Ο Φίλιπ Ζίγκερναγκελ την περασμένη σεζόν δόθηκε δανεικός στην Σταντάρ Λιέγης, στην οποία έκανε μια αρκετά καλή σεζόν, πραγματοποιώντας 24 συμμετοχές στη Jupiler League με εννιά γκολ και δυο ασίστ.

Έπαιξε στο 85% των παιχνιδιών ως βασικός στην ενδεκάδας και είχε συμμετοχή στο 23% των γκολ της Σταντάρ, κατακτώντας την 6η θέση στο βέλγικο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League

Ο 28χρονος Δανός εξτρέμ που ανήκει στον Ολυμπιακό έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα πολλών ομάδων πάνω του, για να τον αποκτήσουν.

Τζένοα, Τραμζονσπόρ, Άουγκσμπουργκ και Μπεσίκτας φέρεται να έχουν στη λίστα τους τον Ζίγκερναγκελ, με την δεύτερη να έχει ήδη εισπράξει την αρνητική απάντηση του Ολυμπιακού, για να αποκτήσει τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού, σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα. Ο Ολυμπιακός απέρριψε ευγενικά την πρόταση δανεισμού για τον Δανό και συζητάει μόνο για πώληση.

Υπενθυμίζεται πως ο παίκτης έχει σε ισχύ συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους», μέχρι τις 3ο Ιουνίου του 2024, οπότε δεν μπορεί να δανείσει τον παίκτη.

 

Γιώργος Φραγάκης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ