«Τέσσερις ομάδες για τον Ζινκερνάγκελ» (pic)

«Τέσσερις ομάδες για τον Ζινκερνάγκελ» (pic)

Οι Μπεσίκτας, Τζένοα, Τράμπζονσπορ και Άουγκσμπουργκ φέρονται να ενδιαφέρονται για τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ.

Στις μεταγραφικές λίστες πολλών ευρωπαϊκών ομάδων φέρεται να βρίσκεται το όνομα του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας (19/6) υπήρξε ανάρτηση στο Twitter από τον Μπομπ Φάεσεν, σύμφωνα με την οποία ο Δανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στο Βέλγιο με τα χρώματα της Σταντάρ Λιέγης ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, βρίσκεται στο στόχαστρο των Μπεσίκτας, Τζένοα, Τράμπζονσπορ και Άουγκσμπουργκ.

Διαβάστε επίσης: Στην Αθήνα μαζί με τον Κορδόν ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ: Τι ώρα προσγειώνεται

«Δεν υπάρχουν ακόμα συζητήσεις μεταξύ Σταντάρ και Ολυμπιακού για τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ. Θα υπάρξει μεγάλος ανταγωνισμός γι’ αυτόν: η Άουγκσμπουργκ, η Μπεσίκτας, η Τράμπζονσπορ και η Τζένοα ενδιαφέρονται για τον Δανό», ανέφερε.

Ο 28χρονος, όπως και οι υπόλοιποι που είχαν παραχωρηθεί πέρσι δανεικοί από τον Ολυμπιακό, επιστρέφει στον Ρέντη και μετά την έλευση του νέου προπονητή θα αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι με τον Δανό μεσοεπιθετικό.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε Φίλιπ Ζινκερνάγκελ πραγματοποίησε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους Βέλγους, έχοντας 12 γκολ και 2 ασίστ στο ενεργητικό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ