«Πρόταση της ΑΕΚ για Βελγομαροκινό κεντρικό αμυντικό» (pic)

«Πρόταση της ΑΕΚ για Βελγομαροκινό κεντρικό αμυντικό» (pic)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό, η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση στην Φερεντσβάρος για τον 26χρονο Βελγομαροκινό κεντρικό αμυντικό, Σάμι Μάε.

Κίνηση για την απόκτηση του Βελγομαροκινού σέντερ μπακ της Φερεντσβάρος, Σάμι Μάε, έκανε η ΑΕΚ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ουγγαρία!

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης (21/6) ο Ούγγρος δημοσιογράφος Μπέντσε Μπότσακ έκανε ανάρτηση στο Twitter, στην οποία ανέφερε ότι η ΑΕΚ κατέθεσε επίσημη πρόταση στη Φερεντσβάρος για τον Σάμι Μάε.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το πλάνο του Μαρτίνεθ για τους διεθνείς (pics)

Ο Βελγομαροκινός (8/9/1996) αμυντικός θέλει να αποχωρήσει από την ουγγρική ομάδα, παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, αλλά η Φερεντσβάρος κάνει τα πάντα για τον κρατήσει στο ρόστερ της.

Σύμφωνα με τους Ούγγρους, την περίπτωση του Σάμι Μάε εξετάζουν πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, με την ΑΕΚ μάλιστα να προχωράει ακόμα περισσότερο και να καταθέτει επίσημη πρόταση στην Φερεντσβάρος για την απόκτηση του 26χρονου στόπερ.

Ο Μάε, ο οποίος είναι διεθνής με το Μαρόκο (10 συμμ.), πέρσι πραγματοποίησε 29 εμφανίσεις με την Φερεντσβάρος, έχοντας 3 γκολ και 3 ασίστ στο ενεργητικό του. Στην ουγγρική ομάδα ανήκει από το 2021, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Σεντ Τρούιντεν, Σταντάρ Λιέγης και Μάαστριχτ.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ