Ολυμπιακός: Το πλάνο του Μαρτίνεθ για τους διεθνείς (pics)

Ολυμπιακός: Το πλάνο του Μαρτίνεθ για τους διεθνείς (pics)

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ ως τον νέο του προπονητή, με τον Ισπανό να «σηκώνει» μανίκια με το καλημέρα.

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία του με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων». Ο Ισπανός τεχνικός, πιάνει άμεσα δουλειά, αφού πρώτα είδε τις εγκαταστάσεις και τη νέα του… βάση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μαρτίνεθ συνομίλησε μεταξύ άλλων με τους διεθνείς, Έλληνες και ξένους, οι οποίοι όπως είναι φυσικό δεν θα ενσωματωθούν από την αρχή στην προετοιμασία της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Η Σερβέτ, ο Μαρτίνεθ, η Λουκέρνη και ο Μαρτίνς… (vid)

Ο Ολυμπιακός ξεκινά την προετοιμασία του αύριο (22/6) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, όπου θα γίνουν οι εργομετρικές εξετάσεις. Το παρών θα δώσουν όσοι βρίσκονταν σε διακοπές και δεν είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Απόντες από την πρώτη συνάντηση της ομάδας θα είναι οι διεθνείς με την Εθνική μας ομάδα (Πασχαλάκης, Ρέτσος, Μασούρας, Μπουχαλάκης), καθώς και οι Γκάρι Ροντρίγκεζ (Πράσινο Ακρωτήρι), Πιέρ Κούντε (Καμερούν), Ζούμερ Μπουτούτσι (Κόσοβο), Ινμπόμ Χουάνγκ (Ν.Κορέα), Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ (Μολδαβία) και Αμπουμπακάρ Καμαρά (Μαυριτανία).

Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στους δύο «μικρούς», Αγκιμπού Καμαρά και Αλγκασίμ Μπα. Αμφότεροι βρίσκονται στην προεπιλογή της Γουινέας Κ23 για το «African Cup of Nations», το οποίο θα διεξαχθεί στο Μαρόκο από 24 Ιουνίου, μέχρι 8 Ιουλίου. Ανάλογα με την πορεία της Εθνικής τους ομαδας, θα εξαρτηθεί οι δύο νεαροί χάσουν ολόκληρη την προετοιμασία επί αυστριακού εδάφους.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μία μεγάλη και δύσκολη σεζόν, γι’ αυτό η οδηγία του Μαρτίνεθ ήταν ξεκάθαρη. Πρέπει όλοι οι διεθνείς να είναι πίσω στην Αθήνα την Κυριακή 2 Ιουλίου, ώστε Δευτέρα 3 και Τρίτη 4 του μήνα να περάσουν και αυτοί από εργομετρικά. Την Τετάρτη 5 Ιουλίου θα ταξιδέψουν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Εκεί, ήδη έχει γίνει γνωστό ένα από τα φιλικά που θα δώσουν οι «ερυθρόλευκοι», με την Νόρτζελαντ.

Γιάννης Νικολόπουλος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ