«Κλείνει στην ΑΕΚ με 6-7,5 εκατ. ευρώ ο Πινέδα» (Pic)

«Κλείνει στην ΑΕΚ με 6-7,5 εκατ. ευρώ ο Πινέδα» (Pic)

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ισπανία η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία με τη Θέλτα για να κάνει δικό της τον Ορμπελίν Πινέδα.

Μία ανάσα από την αγορά του Ορμπελίν Πινέδα από τη Θέλτα φαίνεται πως βρίσκεται πλέον η ΑΕΚ! Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ισπανία, η Ένωση ανέβασε την προσφορά της και είναι πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία με την ισπανική ομάδα για να κάνει δικό της τον Μεξικανό με ένα ποσό που κυμαίνεται μεταξύ 6 και 7,5 εκατ. ευρώ.

Συγκεκριμένα, η «CeltaNoticias» που ασχολείται αποκλειστικά με τις ειδήσεις της Θέλτα αναφέρει πως: «Η ελληνική ομάδα ανέβασε την προσφορά που είχε αρχικά παρουσιάσει για τον Μεξικανό και η μεταγραφή φαίνεται να πλησιάζει στο τέλος της. Δεν είναι γνωστά τα στοιχεία, αλλά θα μπορούσαμε να πούμε πως η πρόταση ήταν γύρω στα 6-7,5 εκατ. ευρώ».

Διαβάστε επίσης: Ο βασικός στόπερ, το «6άρι» αλά Βινίσιους ή Γιάνγκελ Ερέρα και ο νέος σέντερ φορ που θέλουν Μαρτίνεθ, Κορδόν

H ΑΕΚ ήταν σε διαρκείς επαφές με τη Θέλτα το τελευταίο διάστημα για να τελειώσει τη συγκεκριμένη υπόθεση και όπως φαίνεται όλα πλέον έχουν πάρει τον δρόμο τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ