SPORT: «Η Μπαρτσελόνα ήθελε τον Ντάρντερ αν δεν προέκυπτε ο Γκουντόγκαν – Τον πιέζει πολύ ο Ολυμπιακός, μέσα η Μπέτις»

SPORT: «Η Μπαρτσελόνα ήθελε τον Ντάρντερ αν δεν προέκυπτε ο Γκουντόγκαν – Τον πιέζει πολύ ο Ολυμπιακός, μέσα η Μπέτις»

Φοβερή αποκάλυψη της καταλανικής Sport, για τον Ντάρντερ τον Ολυμπιακό και… όχι μόνο.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα αποκάλυψη έκανε η καταλανική Sport για τον Σέρχι Ντάρντερ που εδώ και μερικά 24ωρα συνδέεται έντονα με τον Ολυμπιακό.

Η γνωστή εφημερίδα που αν μη τι άλλο γνωρίζει καλά τι συμβαίνει στην πόλη της, υποστηρίζει σε ρεπορτάζ της ότι ο 29χρονος play maker και αρχηγός της Εσπανιόλ ήταν στο Νο 1 της λίστας της Μπαρτσελόνα, στο ενναλακτικό πλάνο αν οι Μπλαουγκράνα δεν έπειθαν τον Ιλκάι Γκουντόγκαν της Μάντσεστερ Σίτι. Δεν έχει ανακοινωθεί η απόκτηση του Γερμανού παικταρά από τη Μπάρτσα, αλλά σύμφωνα με όσα ακούγονται έχει υπογράψει για τα επόμενα δυο χρόνια με την ομάδα του Τσάβι.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός δεν λέει… κάνει: Αυτό είναι το χρυσό συμβόλαιο που φέρνει πίσω στο λιμάνι τον Νικόλα Μιλουτίνοφ

«Ο Ολυμπιακός τον πιέζει, μέσω του νέου του προπονητή Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Οι δύο τους συνεργάστηκαν πέρσι στην Εσπανιόλ και ο Μαρτίνεθ προσπαθεί να τον πείσει να τον ακολουθήσει στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται πιο έντονα από κάθε άλλη ομάδα» αναφέρει το ρεπορτάζ πριν βάλει στο κόλπο και την Ρεάλ Μπέτις:

«Είναι εναλλακτική λύση όμως, πίσω από ένα όνομα που δεν έχει διαρρεύσει ακόμη» υποστηρίζει η Sport για την ομάδα της Ανδαλουσίας. Φυσικά ελέω Βαρκελώνης, το ρεπορτάζ έχει και κάτι από Εσπανιόλ.

Αναφέρει ότι ο νέος αθλητικός διευθυντής της ομάδας, ο Φραν Γκαραγκάρζα μόλις ανακοινωθεί επίσημα θα έχει ως πρώτο μέλημα να μιλήσει με τον ποδοσφαιριστή μήπως βρεθεί κάποια χρυσή τομή και παραμείνει στην ομάδα. Να αγωνιστεί όμως στη δεύτερη κατηγορία ο 29χρονος και μάλιστα με ψαλιδισμένο το τρέχον συμβόλαιο, μοιάζει με… όνειρο θερινής νυκτός για την δεύτερη ομάδα της πόλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ