«Η μεταγραφή του Πινέδα στην ΑΕΚ μπορεί να γίνει με 6 εκατ. ευρώ» (pic)

«Η μεταγραφή του Πινέδα στην ΑΕΚ μπορεί να γίνει με 6 εκατ. ευρώ» (pic)

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευα η Θέλτα φαίνεται διατεθειμένη να... βάλει νερό στο κρασί της και να παραχωρήσει στην ΑΕΚ τον Πινέδα με λιγότερα χρήματα από όσα αρχικά αξίωνε.

Το σίριαλ Ορμπελίν Πινέδα καλά κρατεί στην ΑΕΚ. Το ένα δημοσίευμα διαδέχεται το άλλο για τον Μεξικανό άσο, με ρεπορτάζ του «CeltaNoticias» να αναφέρει πως η Θέλτα είναι διατεθειμένη να πουλήσει στην Ένωση τον ποδοσφαιριστή με έξι εκατ. ευρώ.

Με λίγα λόγια τα επτά και οκτώ εκατ. ευρώ που φέρεται να αξίωνε η ομάδα του Βίγκο τις προηγούμενες μέρες δεν ισχύουν πια, αν αληθεύει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας που ασχολείται αποκλειστικά με τα θέματα της Θέλτα.

Διαβάστε επίσης: Χαμός σε όλη την Ευρώπη για Μίροτιτς και Ολυμπιακό!

Κάτι που σημαίνει πως δεν βρήκε άλλον ενδιαφερόμενο η ισπανική ομάδα για τον Πινέδα με τις απαιτήσεις που είχε, αλλά και πως η ΑΕΚ πλησιάζει όλο και περισσότερο στην απόκτηση του διεθνή μέσου. Εξάλλου, από την Ένωση τόνιζαν τις προηγούμενες μέρες πως σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν τα περί επτά και οκτώ εκατ. ευρώ που έγραψαν Μέσα από Ισπανία και Μεξικό.

Τέλος, υπάρχει και μία ακόμη παράμετρος. Αυτή σύμφωνα με την οποία η Θέλτα θέλει να πουλήσει τον Πινέδα μέχρι τις 30 Ιουνίου ώστε να βάλει χρήματα στα ταμεία της πριν κλείσει ο ισολογισμός της τρέχουσας περιόδου. Αν επιβεβαιωθεί αυτό, τότε στα επόμενα 24ωρα θα ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση, με την ΑΕΚ να έχει καλές πιθανότητες όπως φαίνεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ