«Βόμβα» στην Ισπανία για Πινέδα: «Πωλείται στην ΑΕΚ – Τα χρήματα που δίνει η Ένωση»

«Βόμβα» στην Ισπανία για Πινέδα: «Πωλείται στην ΑΕΚ – Τα χρήματα που δίνει η Ένωση»

Ο Ορμπελίν Πινέδα θεωρείται δεδομένο από τα ισπανικά ΜΜΕ ότι θα πωληθεί στην ΑΕΚ, που φέρεται να προσφέρει «τρελά» χρήματα στη Θέλτα για να τον κρατήσει.

Ο Ορμπελίν Πινέδα είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στην χρονιά του νταμπλ και η Ένωση όπως είναι λογικό κάνει μεγάλη προσπάθεια να τον κρατήσει με κανονική μεταγραφή από τη Θέλτα.

Η παραμονή του Μεξικανού μεσοεπιθετικού τείνει να γίνει σίριαλ, ενώ οι εξελίξεις τρέχουν στη Θέλτα από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα ο Ράφα Μπενίτεθ και θέλει και να εξοικονομήσει χρήματα για ενίσχυση, αλλά και να ξεσκαρτάρει το ρόστερ.

Στην Ισπανία τα δημοσιεύματα θεωρούν δεδομένη την πώληση του Ορμπελίν Πινέδα στην ΑΕΚ, ενώ όπως αναφέρουν νέος προπονητής των Γαλιθιάνων, έχει ανάψει πράσινο για την παραχώρηση του Μεξικανού μέσου. Παράλληλα, από τα ΜΜΕ στην Ιβηρική, γίνεται λόγος για πρόταση 8 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως από την ΑΕΚ δεν επιβεβαιώνονται τα περί συμφωνίας, ούτε φυσικά το ποσό που ακούγεται και είναι υπερβολικό. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να υπάρχουν άμεσα εξελίξεις στην υπόθεση του 27χρονου άσου, ειδικά αν ισχύει πως η Θέλτα έχει άμεση ανάγκη ρευστού πριν φύγει ο Ιούνιος και κλείσει το οικονομικό έτος, προκειμένου να μην έχει προβλήματα με τους ισολογισμούς της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ