Άρης: Κινείται και πάλι για τον Σαμόρα

Άρης: Κινείται και πάλι για τον Σαμόρα

Οι κιτρινόμαυροι φαίνεται ότι έχουν ξεκινήσει επαφές με την Ντεπορτίβο Σαπρίσα για την απόκτηση του 21χρονου Κοσταρικανού μεσοεπιθετικού, για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί και τον Ιανουάριο.

Ο Άλβαρο Σαμόρα είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές για τους οποίους ενδιαφέρεται ο Άρης. Οι κιτρινόμαυροι είχαν κινηθεί και τον Ιανουάριο για την απόκτηση του 21χρονου διεθνούς Κοσταρικανού εξτρέμ της Ντεπορτίβο Σαπρίσα, χωρίς, όμως, τότε οι επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές να καταλήξουν σε συμφωνία.

Το ενδιαφέρον του Άρη, πάντως, για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή φαίνεται ότι αναθερμαίνεται και είναι πιθανόν ο παίκτης να ταξιδέψει τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη, αφού πρώτα διευκρινιστεί, βέβαια, αν θα αποκτηθεί ως ελεύθερος ή με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς.

Ο Σαμόρα ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Αλαχουένσε, ενώ στη συνέχεια αποκτήθηκε από την ομάδα νέων του Ορλάντο. Το 2020 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ερεδιάνο (Κόστα Ρίκα), αγωνίστηκε ως δανεικός στη Μουνισιπάλ Γκρέσια και στη συνέχεια αποκτήθηκε από την Πέρες Σαλεντόν. Με τη Ντεπορτίβο Σαπρίσα έχει 44 συμμετοχές (4 γκολ), ενώ είναι διεθνής και με την εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ