Άρης: Εξοφλήθηκε ο Μήτρογλου

Άρης: Εξοφλήθηκε ο Μήτρογλου

Οι κιτρινόμαυροι κατέβαλαν στον Έλληνα επιθετικό τα χρήματα που του οφείλονταν και δεν υπάρχει, πλέον, θέμα αφαίρεσης βαθμών.

Διευθετήθηκε οριστικά για τον Άρη το θέμα που είχε προκύψει με τον Κώστα Μήτρογλου, καθώς ο ποδοσφαιριστής εξοφλήθηκε. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ με απόφαση του, ενεργοποίησε την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για τις οφειλές της ΠΑΕ Άρης προς τον Έλληνα επιθετικό.

«Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Άρης, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, του ποσού του επιδικασθέντος κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 350/2022 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ/ΕΠΟ, την επιβληθείσα με την 93/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται», ανάφερε μεταξύ άλλων η σχετική απόφαση.

Διαβάστε επίσης: «Μπάσιμο για Ελ Αραμπί»- Ποια ομάδα θέλει τον σέντερ φορ του Ολυμπιακού

Οι κιτρινόμαυροι είχαν αναφέρει με διαρροή τους ότι δεν είχαν την παραμικρή ανησυχία για το συγκεκριμένο θέμα, καθώς θα καταβάλουν τα χρήματα στον ποδοσφαιριστή.

Όπως και έγινε. Οι άνθρωποι του Άρη κατέθεσαν στον λογαριασμό του Έλληνα επιθετικού όλα τα χρήματα που του οφείλονταν και δεν υπάρχει, πλέον, θέμα αφαίρεσης βαθμών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ