«Διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού – Τραμπζονσπόρ για Μάξι Γκόμες» (pic)

«Διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού – Τραμπζονσπόρ για Μάξι Γκόμες» (pic)

Σύμφωνα με τους Τούρκους, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Τραμπζονσπόρ για την απόκτηση του Μάξι Γκόμες.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Μάξι Γκόμες και τον Ολυμπιακό, με τους Τούρκους μάλιστα να κάνουν λόγο για διαπραγματεύσεις των Πειραιωτών με την Τραμπζονσπόρ για την απόκτηση του 26χρονου Ουρουγουανού επιθετικού.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το απόγευμα της Πέμπτης (29/6) το «Yes TV», το οποίο εξειδικεύεται στο ρεπορτάζ της Τραμπζονσπόρ, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με την τούρκικη ομάδα για την απόκτηση του Λατινοαμερικάνου στράικερ.

Διαβάστε επίσης: «Μπάσιμο για Ελ Αραμπί»- Ποια ομάδα θέλει τον σέντερ φορ του Ολυμπιακού

Στον Ολυμπιακό φυσικά δεν επιβεβαιώνουν τα σχετικά ρεπορτάζ των Τούρκων για τον 26χρονο επιθετικό, ο οποίος προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν, στην οποία είχε 7 γκολ και 6 ασίστ. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ουρουγουανός έχει συμβόλαιο με την Τραμπζονσπόρ μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ενώ στην καριέρα του έχει αγωνιστεί επίσης σε Ντιφενσόρ Σπόρτινγκ (2015-17), Θέλτα (2017-19) και Βαλένθια (2019-22).

Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 270 αναμετρήσεις, έχοντας 89 γκολ και 39 ασίστ σε 20.438 λεπτά.  Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με άλλα ρεπορτάζ, η Τραμπζονσπόρ φέρεται να ζητάει περί τα 6 εκατ. ευρώ, για να παραχωρήσει τον Ουρουγουανό επιθετικό.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ