Προχωρούν οι μεταγραφές στον Ολυμπιακό

Προχωρούν οι μεταγραφές στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έχει μπει στην τελική ευθεία για να ολοκληρώσει τις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις και «χτυπάει» σε όλα τα μέτωπα.

Ο Ολυμπιακός μετά την έναρξη της προετοιμασίας του έχει βάλει μπροστά, προκειμένου να ολοκληρώσει τις πρώτες του προσθήκες, με τους Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Αντόνιο Κορδόν να δουλεύουν ακατάπαυστα για να επισημοποιήσουν τις πρώτες μεταγραφές.

Τα επόμενα 24ωρα θα έχουν εξελίξεις όσον αφορά την ενίσχυση του ερυθρόλευκου ρόστερ, με τους Πειραιώτες να έχουν αρκετά ανοιχτά μέτωπα, αλλά να έχουν μπει κιόλας στην τελική ευθεία. Μια από τις περιπτώσεις που ακούγεται έντονα στο λιμάνι είναι αυτή του Χόρχε Ντε Φρούτος, όπως έχετε διαβάσει εδώ και μέρες από to10.gr, με τον Ολυμπιακό να φέρεται πως έχει ρίξει εκεί το βάρος του για ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης.

Όπως αναφέρουν και στην Ισπανία, η Λεβάντε στην οποία ανήκει ο Ντε Φρούτος θέλει να βάλει χρήματα στα ταμεία της μετά την αποτυχία της να επιστρέψει στην La Liga και θα ήθελε να πουλήσει τον 26χρονο ακραίο μέχρι την Παρασκευή, προκειμένου να κλείσει με θετικό πρόσημο το οικονομικό έτος.

Επίσης, οι Μαρτίνεθ και Κορδόν έχουν εξαιρετική άποψη για τον παίκτη και τον θέλουν, καθώς πιστεύουν ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό. Αξίζει να σημειωθεί όμως πως οι ερυθρόλευκοι δεν «παίζουν» μόνοι τους, αφού υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για εκείνον από αρκετές ομάδες τόσο της La Liga, αλλά και γενικότερα στην Ευρώπη.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν διάφορα σενάρια τις τελευταίες ώρες που μιλούν για επικοινωνία του Ολυμπιακού με την Τράμπζονσπορ για την περίπτωση του Μάξι Γκόμες, αλλά και του Μαρκ Μπάρτρα που επίσης αγωνίζεται στην τούρκικη ομάδα. Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» μάλιστα, οι Πειραιώτες επισημοποίησαν το ενδιαφέρον τους για τον πρώτο, ενώ επίσης φέρονται να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και για τον στόπερ της ομάδας του Τάσου Μπακασέτα που είναι κοντά την έξοδο.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Τράμπζονσπορ είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει στους Μαρτίνεθ και Κορδόν, όμως πρόκειται για μια σαφώς δύσκολη περίπτωση, αφού μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που για να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή χρειάζονται τουλάχιστον 5-6 εκατ. ευρώ. Παρόλα αυτά, ο ίδιος ο Μάξι Γκόμες θέλει να φύγει και η προοπτική του Ολυμπιακού τον εξιτάρει και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις, ειδικά από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του έχει μόνο έναν κλασικό φορ, τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο Μπάρτρα δεν θέλει να μείνει στην Τράμπζονσπορ και είναι πιθανό τις επόμενες μέρες να βρεθεί λύση και να αποχωρήσει από την Τουρκία. Μπέτις και Τζιρόνα είναι δύο από τις ομάδες που έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για την απόκτηση του, ενώ δεδομένα αρέσει και στους δύο Ισπανούς του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ