«Αγκαλιά» με τον Πινέδα η ΑΕΚ!

«Αγκαλιά» με τον Πινέδα η ΑΕΚ!

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ ΑΕΚ και Θέλτα προχώρησαν πολύ το βράδυ της Παρασκευής και η Ένωση είναι πολύ κοντά πλέον στην απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα.

Βραδιά καθοριστικών εξελίξεων στην υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα ήταν η αποψινή, με την ΑΕΚ να βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην αγορά του διεθνή Μεξικανού που αναδείχθηκε MVP του περσινού πρωταθλήματος.

Τις τελευταίες ώρες οι διαπραγματεύσεις της Ένωσης με τη Θέλτα προχώρησαν πολύ, σημειώθηκε μεγάλη πρόοδος και όλα πλέον δείχνουν deal. Αν και τις προηγούμενες μέρες έδειξε να κολλάει κάπως η ιστορία, με πρωτοβουλία των «κιτρινόμαυρων», που θέλουν πάση θυσία να κάνουν δικό τους τον Μεξικανό, οι συζητήσεις εντάθηκαν και η ΑΕΚ είναι πιο κοντά από ποτέ στο να πετύχει τον στόχο της.

Διαβάστε επίσης: Κίνηση ματ από τους Κινγκς, τα λέει όλα για τον Βεζένκοφ

Να κάνει δικό της τον Πινέδα και να τον «δέσει» στη Νέα Φιλαδέλφεια με ένα πολυετές συμβόλαιο, ολοκληρώνοντας έτσι την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της. Τα ακριβή ποσά δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο είναι δεδομένο πως αν ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή, θα είναι ιστορική για την ΑΕΚ.

Οι οριστικές εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ώρες, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία μέσα στο Σαββατοκύριακο. Εφόσον όλα πάνε καλά λοιπόν, θα ικανοποιηθεί η επιθυμία του ποδοσφαιριστή που είχε καταστήσει εξ αρχής σαφές πως θέλει να μείνει στην ΑΕΚ, αλλά φυσικά και του Ματίας Αλμέιδα ο οποίος ήθελε τον Πινέδα όσο τίποτα άλλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ