Αυτή είναι η επόμενη μεταγραφή της ΑΕΚ μετά τον Πινέδα

Αυτή είναι η επόμενη μεταγραφή της ΑΕΚ μετά τον Πινέδα

Ο μεγάλος στόχος του καλοκαιριού για την ΑΕΚ επετεύχθη, αλλά η Ένωση δεν σταματάει εδώ. Ποια είναι η επόμενη μεταγραφή που θέλει να κλείσει άμεσα...

Ο Ορμπελίν Πινέδα ήθελε μόνο ΑΕΚ. Εκείνη τον ήθελε σαν… τρελή, για τον Ματίας Αλμέιδα είναι αυτονόητο το τι επιθυμούσε ενώ και η Θέλτα ήθελε να τον πουλήσει και μάλιστα μέχρι τις 30 Ιουνίου για να βάλει έξτρα χρήματα στον ισολογισμό της. Όλα ήταν υπέρ της μεγάλης μεταγραφής, αλλά μέχρι να επέλθει η συμφωνία, μόνο εύκολες δεν ήταν οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων.

Τελικά, ξημερώματα Σαββάτου το ιστορικό για την ΑΕΚ deal έκλεισε και ο Μεξικανός θα φοράει τα κιτρινόμαυρα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Στην πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του κλαμπ που διατήρησε στο ρόστερ του τον MVP της περσινής Super League.

Διαβάστε επίσης: H Big Bang της 1ης Ιουλίου – Ο Σάσα έφυγε, ο Σλούκας έρχεται, ο Πίτερς έμεινε και ο Ντόρσει περιμένει – Χαμός για τον Μίροτιτς

Η ΑΕΚ βέβαια δεν σταματάει εδώ. Πέτυχε τον μεγάλο της στόχο, αλλά έχει ακόμη αρκετά πράγματα να κάνει για να είναι έτοιμη στη νέα σεζόν που έρχεται και θα είναι ακόμη πιο απαιτητική από την περσινή λόγω της δεδομένης παρουσίας της στην Ευρώπη. Σειρά θα πάρουν οι προσθήκες στο ρόστερ που θα είναι λίγες και καλές. Αυτές που θα είναι σε επίπεδο βασικής ενδεκάδα δηλαδή.

Η επόμενη λοιπόν μεταγραφή που φαίνεται πως θα κάνει η ΑΕΚ θα είναι αυτή του στόπερ. Ο Αλμέιδα θα ήθελε να έχει ήδη τον παίκτη στην Ολλανδία, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να γίνει κάποια γρήγορη κίνηση και ο παίκτης που θα αποκτηθεί να μην είναι στις προδιαγραφές του. Γι’ αυτό και η Ένωση μπορεί να έχει αργήσει λίγο τη συγκεκριμένη υπόθεση, είναι όμως δεδομένο πως αυτός που τελικά θα πάρει, θα είναι ο ιδανικός για τον Αργεντινό τεχνικό.

Εκτός απροόπτου ο στόπερ θα είναι η επόμενη χρονικά κίνηση της ΑΕΚ, με τις εξελίξεις να αναμένονται μέσα στις επόμενες ώρες. Παράλληλα, υπάρχει πάντα η περίπτωση του Πάλμα για το μεσοεπιθετικό κομμάτι, γίνονται επαφές για εξτρέμ ενώ είναι ανοιχτό αν θα αποκτηθεί και επιθετικός. Γενικά οι επόμενες μέρες θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για τους «κιτρινόμαυρους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ