ΑΕΚ: Ο Αραούχο πάτησε ξανά χορτάρι μετά το χειρουργείο (vid)

ΑΕΚ: Ο Αραούχο πάτησε ξανά χορτάρι μετά το χειρουργείο (vid)

Ο Σέρχιο Αραούχο δείχνει να ξεπερνά τον τραυματισμό του πιο γρήγορα από ότι θα περίμεναν και οι άνθρωποι της ΑΕΚ και σήμερα το πρωί πάτησε ξανά χορτάρι.

Η ΑΕΚ πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Ολλανδία και στη σημερινή πρωινή προπόνηση οι άνθρωποι του συλλόγου είδαν με χαρά τον Σέρχιο Αραούχο να πατά ξανά χορτάρι, μετά το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη.

Με αυτή την είδηση, η μέρα για την «Ένωση» δείχνει να εξελίσσεται ιδανικά, μετά και την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του Πινέδα, νωρίτερα μέσα στη μέρα.

Διαβάστε επίσης: «Σεισμός» στο ΝΒΑ: «Αβέβαιο το μέλλον του Γιάννη στους Μπακς – Όλες οι ομάδες στα… πόδια του»

Ο Αραούχο τη σεζόν που πέρασε, έφτασε με την ΑΕΚ στην κατάκτηση του νταμπλ, αγωνιζόμενος σε 34 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και σημείωσε 7 γκολ, βγάζοντας άλλες 7 ασίστ.

Τελευταίο παιχνίδι στο οποίο αγωνίστηκε, ήταν το νικηφόρο 3-1 επί του Άρη, για την τέταρτη αγωνιστική των playoffs της Super League, πριν περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να υποβληθεί σε επέμβαση, στον έσω μηνίσκο και τον οπίσθιο χιαστό.

Πλέον ο Αραούχο θα ακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα, προκειμένου να βρεθεί σε θέση να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ