Μπάγεβιτς : «Ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει η χρονιά είναι το νταμπλ»

Μπάγεβιτς : «Ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει η χρονιά είναι το νταμπλ»

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ και τόνισε πως η κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ θα είναι ο ιδανικός τρόπος για να κλείσει η σεζόν για την Ένωση.

Ως τον καλύτερο τρόπο για να κλείσει η σεζόν της ΑΕΚ χαρακτήρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος παράλληλα μίλησε και για τα συστατικά της επιτυχίας της Ένωσης.

Ο εκτελεστικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» παραχώρησε συνέντευξη στη Βοσνιακή ιστοσελίδα avaz.ba, η οποία μάλιστα έκανε ιδιαίτερη μνεία στο γεγονός ότι έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα με την ίδια ομάδα ως παίκτης, προπονητής και παράγοντας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη μεγάλη αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο: «Είμαι παλιάς γενιάς, δεν είναι… πρόβλημα να με αγαπούν οι οπαδοί. Φυσικά, είναι ωραία να σε λατρεύουν, όμως και οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού με εκτιμούν και με σέβονται. Είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να δώσουμε στον κόσμο της ΑΕΚ ικανοποίηση».

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Φτιάξαμε ένα πρότζεκτ και ένα πλάνο, μετά από πολλά χρόνια και έναν ακανθώδη δρόμο, καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι ήμασταν ανώτεροι όλη τη σεζόν. Παίξαμε καλά και το αξίζαμε τελικά. Τώρα κοιτάμε μπροστά. Οι φανταστικοί οπαδοί μας ήταν ένα μεγάλο αβαντάζ για αυτή την επιτυχία. Οι παίκτες επίσης σήκωσαν ένα μεγάλο φορτίο, όπως και ο πρόεδρος και όλη η διοίκηση. Είμαι εδώ, αλλά μη με βάζετε σε πρώτο πλάνο, οι παίκτες είναι πιο σημαντικοί».

Για τον τελικό κυπέλλου: «Είναι ένας καλός τρόπος να κλείσεις τη σεζόν, με ένα νταμπλ, που θα έιναι ένα φανταστικό αποτέλεσμα. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ».

Για την συνεισφορά του Βράνιες: «Δε θα μιλήσω μόνο για τον Βράνιες. Όλοι οι παίκτες ήταν σημαντικοί, ο καθένας με τον τρόπο του. Όσον αφορά στον Βράνιες, οι οπαδοί τον αγαπούν και αυτό είναι πολύ σημαντικό εδώ. Έχει δώσει πολλά στο κλαμπ».

Για τη νέα σεζόν και το Τσάμπιονς Λιγκ: «Είναι σίγουρο ότι θα δυναμώσουμε για το υψηλότερο επίπεδο ανταγωνισμού. Πάντα υπάρχουν ποδοσφαιριστές στη λίστα μας, αλλά θα δούμε τι θα γίνει».

Για τα πλάνα του μετά το τέλος της σεζόν: «Μετράω τις μέρες μέχρι τις 25 Μαϊου για να έρθω στο Μόσταρ. Εκεί νιώθω καλύτερα από οπουδήποτε. Στο Μόσταρ κάνω την καλύτερη ξεκούραση, με περιμένει η παρέα μου για να παίξουμε τάβλι. Οι φίλοι και η οικογένεια δεν αλλάζονται με τίποτα. Μια μέρα σχεδιάζω να επιστρέψω στο Μόσταρ και να ζήσω εκεί για πάντα».

Για το αν παίζει ακόμη μπάλα: «Παράτησα το ποδόσφαιρο, φοβάμαι μην τραυματιστώ. Τώρα παίζω τένις και το διασκεδάζω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ