Στο κόλπο για τον Πάλμα η Λουντογκόρετς

Στο κόλπο για τον Πάλμα η Λουντογκόρετς

Δημοσιεύματα από την Βουλγαρία δείχνουν την Λουντογκόρετς να έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησης του Λουίς Πάλμα προσφέροντας 2.5 εκατ. ευρώ.

Πληροφορίες που έρχονται από την Βουλγαρία τις τελευταίες ώρες κάνουν λόγο για γερό «μπάσιμο» της Λουντογκόρετς για την απόκτηση του Λουίς Πάλμα του Άρη.

Ενώ όλα έδειχναν πως η ΑΕΚ βρίσκεται εδώ και καιρό σε συζητήσεις με τον παίκτη προκειμένου να αφήσει τα «κιτρινόμαυρα» του Άρη για τα δικά της, οι Βούλγαροι φαίνεται πως κάθονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Διαβάστε επίσης: H Big Bang της 1ης Ιουλίου – Ο Σάσα έφυγε, ο Σλούκας έρχεται, ο Πίτερς έμεινε και ο Ντόρσει περιμένει – Χαμός για τον Μίροτιτς

Βουλγαρικά δημοσιεύματα κάνουν αναφορά για ποσό 2.5 εκατομμυρίων της Λουντογκόρετς για τον Πάλμα, την ώρα που ο Άρης εξετάζει τις προτάσεις που έχει για τον ποδοσφαιριστή από την Ονδούρα προκειμένου να έχει το μεγαλύτερο δυνατό όφελος.

Μετά την αποχώρηση του 22χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού, των 20 γκολ και 11 ασίστ σε 53 παιχνίδια, Ιγκόρ Τιάγκο, από την ομάδα της Βουλγαρίας στην Κλαμπ Μπριζ, έναντι 7.9 εκατ. ευρώ (ακριβότερη πώληση στην ιστορία του συλλόγου), τα ταμεία της Λουντογκόρετς είναι γεμάτα και μπορεί να έχει ακόμη περισσότερα χρήματα να δαπανήσει αν πουληθεί και ο Ντεσπόντοφ.

Με τα χρώματα του Άρη, ο Πάλμα έχει αγωνιστεί 47 φορές και έχει σημειώσει 15 γκολ, βγάζοντας και 8 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ