Άλλος Ολυμπιακός από σήμερα στα χέρια του Ντιέγκο Μαρτίνεθ – Μπαίνουν 6+1 στην προετοιμασία- Ποιος φτάνει αύριο

Άλλος Ολυμπιακός από σήμερα στα χέρια του Ντιέγκο Μαρτίνεθ – Μπαίνουν 6+1 στην προετοιμασία- Ποιος φτάνει αύριο

Με νέα πρόσωπα από σήμερα ο Ολυμπιακός στην προετοιμασία του.

Και κάπου εδώ; Τα δεδομένα της προετοιμασίας αλλάζουν για τον Ολυμπιακό του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Οι Ερυθρόλευκοι δύο μέρες πριν ταξιδέψουν στην Αυστρία με τελικό προορισμό το Μιλς, ουσιαστικά αλλάζουν… φάση και αυτό προκύπτει από τις μπόλικες αφίξεις στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Η ώρα των διεθνών και εκείνων που είχαν επιπλέον ημέρες άδειας.

Την αρχή την έκανε ήδη ο Μαντί Καμαρά που βρίσκεται στη χώρα μας από την Παρασκευή. Και όσο για τη συνέχεια; Σήμερα το πρωί ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ περιμένει στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη άλλους έξι: Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Παναγιώτης Ρέτσος, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιώργος Μασούρας, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, και Φίλιπ Ζινκερνάγκελ. Αυτοί είναι που αναμένεται να προστεθούν σήμερα, ξεκινώντας φυσικά από τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις κλπ. Αύριο φτάνει τελευταίος και ο Ινμπόμ Χουάνγκ. Άρα το παζλ με έναν τρόπο συμπληρώνεται, δίχως φυσικά να έχει ανοίξει ακόμη ο… λογαριασμός των μεταγραφών.

Διαβάστε επίσης: Στην Αθήνα ο Γκος για τον Ολυμπιακό (pics)

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα διαχειριστεί αυτή τη νέα τάξη πραγμάτων ο 42χρονος προπονητής καθώς οι παίκτες που θα έχει πια στη διάθεση του, λίγο πριν μοιράσει κάρτες επιβίβασης για την πτήση προς την Αυστρία θα φτάσουν τους 31. Θυμίζουμε ότι από την Πέμπτη στον Ρέντη ξεκινούν πρόγραμμα προπόνησης, μόνοι τους οι Αλίγιαγκιτς, Ραντζέλοβιτς, Κανέ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Ροντρίγκες, Κούντε, Νταμπό. Αν θα έχουν και… έξτρα παρέα; Θα διαπιστωθεί αύριο. Στις κουβέντες που έχουν κάνει πάντως ως εδώ ο Κορδόν με τον Μαρτίνεθ η διάθεση είναι το ρόστερ να έχει τη μορφή που επέβαλλε από τον περασμένο Δεκέμβρη ο Μίτσελ.

Κάτι σε 25+τερματοφύλακες. Βεβαίως ο Κορδόν στη παρουσίαση της περασμένης Τρίτης είχε πει πως ο αριθμός των ποδοσφαιριστών δεν είναι… ταμπού, αλλά η αίσθηση που υπάρχει είναι πως θα χρειαστεί ένα… ψαλίδισμα. Ίσως από κάποιους δανεικούς που επέστρεψαν για αυτό το πρώτο στάδιο προετοιμασίας (Λοβέρα, Καρβάλιο κλπ), ίσως από κάποιους «μικρούς» των τμημάτων υποδομής και της ομάδας Β΄που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ