Ενσωματώθηκαν οι διεθνείς και τώρα αρχίζει η πραγματική δουλειά για την ΑΕΚ (Pics)

Ενσωματώθηκαν οι διεθνείς και τώρα αρχίζει η πραγματική δουλειά για την ΑΕΚ (Pics)

Ημέρα αφίξεων ήταν η Δευτέρα για την ΑΕΚ στην Ολλανδία καθώς ενσωματώθηκαν οι διεθνείς και ο Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος.

Σχεδόν απαρτία υπάρχει πλέον στο Μπουργκ-Χάαμσταντ που έχει καταλύσει η ΑΕΚ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Τη Δευτέρα έφτασαν οι διεθνείς που είχαν επιπλέον άδεια από τον Ματίας Αλμέιδα και οι ρυθμοί θα ανέβουν ακόμη περισσότερο από εδώ και στο εξής.

Όχι ότι βέβαια λυπήθηκε ο Αργεντινός αυτούς που ήταν μέχρι τώρα στην Ολλανδία. Το αντίθετο. Σήμερα έφτασαν στο προπονητικό κέντρο οι Αθανασιάδης, Ρότα, Μάνταλος, Τσούμπερ, Σιμάνσκι, Βίντα αλλά και ο νεοαποκτηθείς, Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος οι οποίοι μάλιστα έπιασαν δουλειά σε γυμναστήριο και χορτάρι με το… καλησπέρα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: O επαγγελματίας Σλούκας, οι οπαδοί, το παρελθόν και οι λάθος συγκρίσεις…

Τελευταίος αναμενόταν να φτάσει ο Χατζισαφί και μοναδικοί απόντες θα είναι πλέον οι Πινέδα, Γκαρσία που συμμετέχουν στο Gold Cup. Για την ακρίβεια, ο πρώτος συμμετείχε, καθώς το Τρινιντάντ και Τομπάγκο αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, ωστόσο πιθανότατα ο επιθετικός της Ένωσης δεν θα πάει στην Ολλανδία καθώς θα πάρει και μερικές μέρες άδειας.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί πως αύριο (4/7, 14:00) η ΑΕΚ θα δώσει και το πρώτο της φιλικό, με αντίπαλο τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Ένα ματς από το οποίο δεν θα μπορούν να βγουν και ιδιαίτερα συμπεράσματα καθώς η Ένωση θα παραταχθεί μισή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ