Παναθηναϊκός – Πετρολούλ 2-0: Συνέχισαν νικηφόρα στην Αυστρία οι «πράσινοι»

Παναθηναϊκός – Πετρολούλ 2-0: Συνέχισαν νικηφόρα στην Αυστρία οι «πράσινοι»

Με τα γκολ των Βέρμπιτς και Βαγιαννίδη ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 της ρουμανικής Πετρολούλ Πλοέστι, στο τρίτο φιλικό του επί αυστριακού εδάφους.

Την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια επί αυστριακού εδάφους πέτυχε ο Παναθηναϊκός, με το «τριφύλλι» να επικρατεί εύκολα με 2-0 της ρουμανικής Πετρολούλ Πλοέστι.

Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς που είδε αρκετά θετικά στοιχεία από τους ποδοσφαιριστές του και παράλληλα τον Φίλιπ Τζούρισιτς να πραγματοποιεί μια καλή εμφάνιση στο ντεμπούτο του με τα «πράσινα».

Διαβάστε επίσης: Ο Κορδόν, η υπομονή και η αδημονία των οπαδών…

Το σκορ για τον Παναθηναϊκό άνοιξε στο 23ο λεπτό ο Βέρμπιτς. Μετά από ωραία συνεργασία και τακουνάκι του Τζούρισιτς για τον Κώτσιρα, εκείνος έδωσε στον Βέρμπιτς που πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Οι «πράσινοι» είχαν νωρίτερα δύο δοκάρια στο πρώτο μέρος με τους Γερεμέγφ και Τζούρισιτς. Αρχικά ο Σουηδός από πλάγια θέση σημάδεψε στην αριστερή δοκό του τερματοφύλακα των Ρουμάνων και στην εξέλιξη της φάσης ο Σέρβος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 72′ και πάλι ο Μπιλάλ σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στο 76ο λεπτό ο Βιαγιαννίδης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα μετά από γύρισμα του Καμπετσή.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι (63′ Ξενόπουλος), Κώτσιρας (63′ Βαγιαννίδης), Σιδεράς (70′ Κάτρης), Μάγκνουσον (63′ Φικάι), Μλαντένοβιτς (63′ Χουάνκαρ), Τσόκαϊ (63′ Ζέκα), Τσέριν (44′ Τρουιγιέ), Τζούριτσιτς (46′ Φρόκου, 70′ Κλεϊνχέισλερ), Παλάσιος (63′ Καμπετσής), Βέρμπιτς (63′ Καλοσκάμης), Γερεμέγεφ (70′ Μπιλάλ).

Πετρολούλ: Ζίμα, Ντούα (60′ Χάνκα), Παπ, Γκαρούτι, Τίκου, Ντιομάντε, Τζέφερσον, Μούσι (65′ Ραντουλέσκου), Ζαίρ, Γκροζάβ, Πέτροβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ