ΑΕΚ : Επιμένουν οι Βραζιλιάνοι για κίνηση της Ένωσης για «Γκουσταγκόλ»

ΑΕΚ : Επιμένουν οι Βραζιλιάνοι για κίνηση της Ένωσης για «Γκουσταγκόλ»

Δημοσίευμα ιστοσελίδας της Βραζιλίας επιμένει ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Γκουστάβο Ενρίκε.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που μπλέκουν την ΑΕΚ με την περίπτωση του Γκουστάβο Ενρίκε ντα Σίλβα Σόουζα, ή κατά κόσμον, Γκουσταγκόλ. Ο 24χρονος επιθετικός αγωνίζεται στη Φορταλέζα της Βραζιλίας και φαίνεται πως «αρέσει» στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Θυμίζουμε πως πρόκειται για τον ύψους 1.88 Βραζιλιάνο στράικερ που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Φορταλέζα από την Κορίνθιανς, έχοντας καταγράψει 18 γκολ σε 21 συμμετοχές φέτος. Πάντως, ο πρόεδρος της Φορταλέζα, Μαρσέλο Παζ, από την πλευρά του διέψευσε αυτό το σενάριο. Τόνισε πως η πλευρά του 24χρονου επιθετικού τον διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

Ωστόσο, δημοσίευμα της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας torcedores επιμένει ότι η Ένωση παρακολουθεί τον ποδοσφαιριστή και ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει προκειμένου να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Όπως και να ‘χει, ο «Γκουσταγκόλ» έχει συμβόλαιο με την Κορίνθιανς μέχρι το 2020 και για να προχωρήσει η υπόθεση, θα πρέπει είτε να καταβληθεί ένα ποσό στον σύλλογο της Βραζιλίας για την μεταγραφή του, είτε να υπάρξει μια συμφωνία για δανεισμό του παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ