«Πέταξε» για Αυστρία ο Ολυμπιακός (pics, vids)

«Πέταξε» για Αυστρία ο Ολυμπιακός (pics, vids)

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν.

Ο Ολυμπιακός της νέας σεζόν θα «χτιστεί» στο Μιλς της Αυστρίας, με την αποστολή των Πειραιωτών να αναχωρεί από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» το μεσημέρι της Τετάρτης.

Οι ερυθρόλευκοι θα έχουν ως έδρα το Τιρόλο και το Μιλς μια όμορφη μικρή πόλη 4.000 κατοίκων μόλις 12 χιλιόμετρα από το Ίνσμπρουκ. Εκεί ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν και να τους προετοιμάσει κατάλληλα.

Ο Ολυμπιακός επί της ουσίας έπιασε δουλειά από την προηγούμενη Δευτέρα (26/6) στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη με πολλές «διπλές» προπονήσεις και αρκετή ένταση. Σε αυτό το διάστημα συνολικά το τεχνικό τιμ είδε 34 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές, όμως στην Αυστρία πετάνε 23.

Πρόκειται για τους: Πασχαλάκη, Τζολάκη, Παπαδούδη, Ρόντινεϊ, Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ, Ραμόν, Μπα, Ντόη, Ρέτσο, Μπαγκαλιάνη, Χουάνγκ, Πέπε, Μπουχαλάκη, Λιάτσο, Φορτούνη, Μπιέλ, Καρβάλιο, Μασούρα, Ζινκερνάγκελ, Βρουσάι, Μπουτούτσι και Ελ Αράμπι.

Στην Αυστρία η ομάδα θα παραμείνει ως και τις 19 Ιουλίου. Θα ακολουθήσει ένα ακόμη ταξίδι, καθώς ήδη ανακοινώθηκε το φιλικό με τους Ρέιντζερς στη Γλασκώβη (26/7) ενώ θα παίξει και με τη Νόριτς όπως ανακοινώθηκε.

Δείτε φωτογραφίες κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ