ΠΑΟΚ – Στεάουα Βουκουρεστίου 1-1: Ισόπαλο το πρώτο φιλικό του «Δικεφάλου» στην Ολλανδία

ΠΑΟΚ – Στεάουα Βουκουρεστίου 1-1: Ισόπαλο το πρώτο φιλικό του «Δικεφάλου» στην Ολλανδία

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το πρώτο φιλικό προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, με τον «Δικέφαλο» να μένει στο ισόπαλο 1-1 με τη Στεάουα Βουκουρεστίου. Σκόρερ ο Γκορντεζιάνι.

Φιλικό «ξεμούδιασμα» για τον ΠΑΟΚ, που έμεινε στο ισόπαλο 1-1 στο πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, απέναντι στη Στεάουα Βουκουρεστίου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δοκίμασε αρκετά νέα πρόσωπα στην έναρξη της προετοιμασίας του «Δικεφάλου», οι δύο ομάδες είχαν από αρκετές ευκαιρίες, με τον νεαρό Βασίλη Γκορντεζιάνι από την ομάδα Β΄ να πετυχαίνει το γκολ της ισοφάρισης στο 71ο λεπτό.

Διαβάστε επίσης: Αντρεάνι: «Αύριο η κρίσιμη συνάντηση Σλούκα-Μπαρτζώκα»

Οι Ρουμάνοι προειδοποίησαν στο 16′ όταν μετά από λάθος του Μιχαηλίδη χωρίς ιδιαίτερη πίεση, ο Μικουλέσκου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Αυτό όμως ήταν αρκετό για να εκνευρίσει τον Λουτσέσκου που δεν έβλεπε τα πράγματα που ήθελε από τους παίκτες του.

Στο 24′ ο Κόμαν μετά από ωραία ενέργεια υποδέχθηκε τη μπάλα στ’ αριστερά, απέφυγε με προσποίηση τους Παναγιώτου – Σάστρε και εκτέλεσε με το δεξί, με την μπάλα να βρίσκει πρώτα στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια να καταλήγει στα δίχτυα του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο μέρος και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης που έψαχνε, χάρη στην απίθανη ενέργεια του Βασίλη Γκορντεζιάνι στο 71ο λεπτό. Ο Γκορντεζιάνι απέφυγε έναν αντίπαλο με περίτεχνη ενέργεια, μπήκε στην περιοχή και από δύσκολη γωνία με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος: Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Παναγιώτου, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Τάισον, Μουργκ, Νάρεϊ, Τόμας.

Κι αυτή στο δεύτερο: Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Τσαούσης, Παναγιώτου (56′ Κουλιεράκης), Νέσμπεργκ, Αουγκούστο, Γιαξής, Βρακάς, Ρικάρντο (70′ Κωνσταντέλιας), Κανίς (70′ Α. Ζίβκοβιτς), Γκορντεζιάνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ