Παναιτωλικός: Ενίσχυση στα εξτρέμ, με πρώην παίκτη της Ρεάλ

Παναιτωλικός: Ενίσχυση στα εξτρέμ, με πρώην παίκτη της Ρεάλ

Στην προσθήκη ενός ακόμη ποδοσφαιριστή προχώρησε ο Παναιτωλικός, αφού τα βρήκε σε όλα με τον Σέρχιο Ντίας, ο οποίος αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της δεύτερης ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης μαζί με τον Βαλβέρδε.

Ο Γκάμπριελ Σούρερ και οι συνεργάτες του έχουν πιάσει δουλειά στον Παναιτωλικό, με την ομάδα του Αγρινίου έφτασε σε συμφωνία με την Σέρο Πορτένιο για τον Παραγουανό εξτρέμ Σέρχιο Ντίας, ο οποίος αναμένεται στην χώρα μας της επόμενες μέρες για να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 25χρονος Σέρχιο Ντίας, αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης, καθώς έχει συνηθίσει να αγωνίζεται με το «ανάποδο» πόδι αλλά με την ίδια ευκολία μπορεί να καλύψει και την άλλη πλευρά. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, που στην ηλικία των 18 ετών υποχρέωσε την δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης να βγάλει από τα ταμεία της 5 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του από τη Σέρο Πορτένιο.

Διαβάστε επίσης: Γιατί ο Βεζένκοφ δεν θα παίξει στο Summer League του Λας Βέγκας με τους Κινγκς

Το ποσό αυτό αποτελεί τη δεύτερη ακριβότερη πώληση στην ιστορία της ομάδας από την Παραγουάη μέχρι σήμερα ενώ η Ρεάλ Καστίγια έχει δώσει ακόμη μία φορά το παραπάνω ποσό για να αποκτήσει κάποιον ποδοσφαιριστή και το έκανε για χάρη του Φεντερίκο Βαλβέρδε, που σήμερα αποτελεί βασικό γρανάζι του κέντρου της πρώτης ομάδας της «Βασίλισσας».

Πέρα από τη Ρεάλ Καστίγια, ο Σέρχιο Ντίας έχει αγωνιστεί επίσης ως δανεικός στις Λούγκο, Κορίνθιανς, Σέρο Πορτένιο (με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Παραγουάης το 2020) και Αμέρικα μέχρι που τελικά έμεινε ελεύθερος από τον Ισπανικό σύλλογο το καλοκαίρι του 2021. Τον Ιανουάριο του 2022 επέστρεψε στην πατρίδα του και στην ομάδα που τον ανέδειξε, την Σέρο Πορτένιο, με την οποία κατέγραψε 9 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ