Η απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού στην Αυστρία (vids, pics)

Η απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού στην Αυστρία (vids, pics)

To10.gr βρίσκεται στο Μιλς της Αυστρίας με τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται από το απόγευμα της Τετάρτης στο Μιλς της Αυστρίας , με το πρόγραμμα της Πέμπτης να περιλαμβάνει διπλή προπόνηση (πρωί – απόγευμα). Μετά την πρωινή προπόνηση και την πρώτη γνωριμία με τις εγκαταστάσεις του Μιλς, σειρά είχε το απογευματινό πρόγραμμα, με τις καιρικές συνθήκες να παραπέμπουν σε χειμωνιάτικο σκηνικό μιας και η βροχή έκανε την εμφάνιση της.

Η προπόνηση ξεκίνησε υπό βροχή, με αποτέλεσμα οι παίκτες του Ολυμπιακού αντί να βγουν στο γήπεδο, να κάνουν ασκήσεις στο γυμναστήριο που υπήρχε στο γήπεδο κάτω από υπόστεγο.

Θυμίζουμε πως στην Αυστρία, βρίσκονται οι: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ρόντινεϊ, Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ, Ραμόν, Μπα, Ντόη, Ρέτσος, Μπαγκαλιάνης, Χουάνγκ, Πέπε, Μπουχαλάκης, Λιάτσος, Φορτούνης, Μπιέλ, Καρβάλιο, Μασούρας, Ζινκερνάγκελ, Βρουσάι, Μπουτούτσι και Ελ Αράμπι.

Διαβάστε επίσης: Το όνομα-έκπληξη για φορ και οι αποκαλύψεις του προέδρου της Τράμπζονσπορ

Επί αυστριακού εδάφους, οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν τρία φιλικά προετοιμασίας. Το πρώτο «τεστ» είναι προγραμματισμένο για το προσεχές Σάββατο (8/7,18:00) με την Σλοβάτσκο, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τα φιλικά με την Νόρτζελαντ (14/7, 12:45) και Σαμπάx (19/7, 13:00).

To10.gr βρίσκεται στο Μιλς και θα σας μεταφέρει τα όσα γίνονται στην προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Δείτε πλάνα από την απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ