Αποκαλυπτικός Νταρίντα: «Είχα πρόταση από την ΑΕΚ, αλλά ο πρόεδρος την απέρριψε»

Αποκαλυπτικός Νταρίντα: «Είχα πρόταση από την ΑΕΚ, αλλά ο πρόεδρος την απέρριψε»

Κίνηση της ΑΕΚ για την απόκτησή του από τον Άρη αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο Βλάντιμιρ Νταρίντα, τονίζοντας πως ο Θόδωρος Καρυπίδης απέρριψε την πρόταση της Ένωσης.

Για τον Λουίς Πάλμα γίνεται πολλή κουβέντα το τελευταίο διάστημα, με την ΑΕΚ να εμφανίζεται έτοιμη να κάνει δικό της τον άσο του Άρη, ωστόσο φαίνεται πως η Ένωση δεν είχε μόνο τον μεσοεπιθετικό από την Ονδούρα στο στόχαστρό της από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Αυτό γιατί όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο Βλάντιμιρ Νταρίνα, οι νταμπλούχοι κατέθεσαν πρόταση για την απόκτησή του, αλλά η απάντηση του Θόδωρου Καρυπίδη ήταν αρνητική.

«Είχα μία πρόταση από την ΑΕΚ. Ο πρόεδρος, όμως, την απέρριψε γρήγορα. Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο στον Άρη, θα ήθελα να το εξαντλήσω. Δεν είχα, λοιπόν, κανέναν λόγο να φύγω από τον Άρη αυτό το καλοκαίρι. Νομίζω ότι ξεκίνησα καλά εδώ. Είμαι, μάλιστα και ανάμεσα στους τέσσερις αρχηγούς. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι και τη νέα σεζόν. Να παίξω, να βάλω γκολ και να είμαι υγιής», ανέφερε σχετικά ο Τσέχος μέσος σε δηλώσεις του στο «sport.cz».

Διαβάστε επίσης: Ο Σλούκας που διχάζει και οι κανόνες του Ολυμπιακού

Ο Νταρίντα ήρθε τον χειμώνα στον Άρη και πολύ γρήγορα εξελίχθηκε σε έναν από τους πολυτιμότερους παίκτες της ομάδας. Αγωνίστηκε σε 21 ματς για το πρωτάθλημα καταγράφοντας πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ.

Aναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος μέσος:

Για το αν περνά καλά στον Άρη και τη Θεσσαλονίκη: «Σίγουρα ναι. Βρήκα αυτό που έψαχνα, να παίζω συστηματικά στο τέλος της καριέρας μου, να νιώθω καλά, να είμαι ζεστός. Η οικογένειά μου είναι σε μόνιμες διακοπές στη Θεσσαλονίκη. Εντάξει, όχι ακριβώς. Αλλά όταν είμαστε στη διάρκεια της σεζόν και έχουμε μόνο μια προπόνηση τη μέρα, θα πάω στη θάλασσα το πρωί και μετά την προπόνηση. Τον Μάιο αγοράσαμε σπίτι σε ένα χωριό κοντά στη Θεσσαλονίκη. Είναι σε μικρή απόσταση από το προπονητικό κέντρο, κοντά στη θάλασσα, είναι ιδανικό.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο μου ταιριάζει. Παίζεται περισσότερο με τη μπάλα, δεν είναι δέσμιο των τακτικών όπως στη Bundesliga. Γι’ αυτό φτάνω πιο εύκολα στο γκολ. Την τελευταία φορά που πέτυχα πέντε γκολ σε μισή σεζόν ήμουν στην Πίλσεν. Είμαστε στα προκριματικά του Conference League και η πρόκριση στους ομίλους θα είναι πολύ σημαντική για τον Άρη».

Για το ενδεχόμενο να βρεθεί αντίπαλος με την Πίλσεν στα προκριματικά: «Δεν θα μου άρεσε αυτό. Δεν θέλω να αποκλείσουμε ο ένας τον άλλο, αλλά ας βρεθούμε σε έναν όμιλο»

Για το αν ο Άρης είναι ικανοποιημένος από την 5η θέση: «Όταν ήρθα τον χειμώνα, η σεζόν είχε εξελιχθεί έτσι που δεν μπορούσαμε να πάμε πιο ψηλά από την 5η θέση. Αυτός ήταν και ο στόχος, να βγούμε Ευρώπη. Και τη νέα σεζόν ο Άρης θέλει να ξαναβγεί Ευρώπη».

Για τους Έλληνες οπαδούς και το πάθος τους: «Λίγο μετά την άφιξή μου, χάσαμε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και αποκλειστήκαμε από το Κύπελλο Ελλάδας. Οι οπαδοί δεν το πήραν καλά και μας έκαναν να το καταλάβουμε. Το ίδιο και η διοίκηση της ομάδας, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου. Μπορεί να γίνει πιεστικός».

Για το αν μπορεί να κυκλοφορήσει άνετα στη Θεσσαλονίκη: «Είναι διαφορετικά από το μεγάλο Βερολίνο, όπου οι ποδοσφαιριστές χάνονται. Στη Θεσσαλονίκη, πολλοί με σταματούν, μου ζητούν να βγούμε μια φωτογραφία ή να τους δώσω αυτόγραφο».

Για το πώς συνήθισε στον ελληνικό τρόπο ζωής: «Είναι τεράστια η διαφορά. Για τους Έλληνες ο χρόνος είναι πιο σχετικός. Απλά παίρνουν τον χρόνο τους. Στη Γερμανία, δεν θα συνέβαινε να μην έρθει κάποιος στην ώρα του. Δεν είναι έτσι τα πράγματα στην Ελλάδα. Ομως οι άνθρωποι είναι πολύ φιλικοί, ευγενικοί και φιλόξενοι. Ό,τι και να συμβεί, δεν έχω δει έναν νευριασμένο Έλληνα. Και φυσικά, το πρωί ο ήλιος συνήθως λάμπει, ο ουρανός είναι γαλανός και αυτό είναι ευχάριστο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ