Ανακοινώθηκε από τη Μίντιλαντ ο Ίνγκασον, το μήνυμα του για τον ΠΑΟΚ και η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του «Δικεφάλου» (pics, vid)

Ανακοινώθηκε από τη Μίντιλαντ ο Ίνγκασον, το μήνυμα του για τον ΠΑΟΚ και η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του «Δικεφάλου» (pics, vid)

Ο Ίνγκι Ίνγκασον αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ μετά από 4.5 χρόνια και στο αντίο του ευχαρίστησε το σύλλογο με ένα συγκινητικό μήνυμα, με τον «Δικέφαλο» να τον αποχαιρετά με δική του ανάρτηση. Ανακοινώθηκε από τη Μίντιλαντ.

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν ο ΠΑΟΚ με τον Ίνγκι Ίνγκασον, με τον Ισλανδό αμυντικό να συνεχίζει την καριέρα του στη Δανία για λογαριασμό της Μίντιλαντ.

Στην παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, ο Ίνγκασον αγωνίστηκε 148 φορές με τη φανέλα του «Δικέφαλου του Βορρά», σημειώνοντας 15 γκολ και έχοντας ακόμη 4 ασίστ.

Διαβάστε επίσης: Πάει για διπλή «βόμβα» με τα αδέρφια Ερναγκόμεθ η Μπαρτσελόνα (pics)

Ο Ισλανδός στόπερ, αποχαιρέτησε τον οργανισμό του ΠΑΟΚ, με ανάρτηση στα social media.

Δείτε το συγκινητικό μήνυμα του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ:

«Ήρθε η ώρα μου να ευχαριστήσω όλους στον ΠΑΟΚ για αυτά τα απίστευτα 4,5 χρόνια… Είναι πολύ δύσκολο για μένα να αποχαιρετήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους έχω μοιραστεί αξέχαστες στιγμές.

Έδωσα απολύτως ό,τι είχα μέσα μου για αυτούς τους ανθρώπους γιατί έκαναν το ίδιο για μένα.

Πρώτα θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια Σαββίδη και τον κ. Ιβάν προσωπικά για την ευκαιρία να παίξω σε αυτόν τον φανταστικό σύλλογο. Θα τους είμαι για πάντα ευγνώμων.

Στους συμπαίκτες μου που παίξαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια και μοιραστήκαμε μερικές από τις πιο περήφανες στιγμές της ζωής μου».

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ δημοσίευσε ένα βίντεο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, για να ευχαριστήσει τον παίκτη για όλη του την παρουσία στο σύλλογο, αφού μαζί κατέκτησαν 1 πρωτάθλημα και 1 Κύπελλα Ελλάδος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η Μίντιλαντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ίνγκασον, έναντι 3.6 εκατ. ευρώ, με τον ίδιο τον παίκτη να εισπράττει 1.5 εκατ. ετησίως.

Τα πρώτα λόγια του Ίνγκασον ως παίκτης της ομάδας από τη Δανία:

«Η Μίντιλαντ είναι ένας σύλλογος που τα έχει πάει πολύ καλά τα τελευταία χρόνια και μονίμως αυξάνει το ύψος του πήχη. Μου μίλησαν για το πρότζεκτ και ταιριάζει με τις φιλοδοξίες μου ως παίκτης. Ανυπομονώ να γίνω μέλος της ομάδας και να προσπαθήσω να κατακτήσω όσο το δυνατόν περισσότερα.

Είμαι εδώ για να δώσω το 100% και περιμένω να γίνω μέρος της επιτυχίας στην οποία στοχεύουμε στο μέλλον. Έχω αγωνιστεί σε πολλές χώρες στο παρελθόν και σε πολλά περιβάλλοντα και τώρα θα παίξω στη Δανία για πρώτη φορά. Ως παίκτης, πάντα προσπαθούσα να ηγηθώ και να υποστηρίξω τους συμπαίκτες μου. Προσπαθώ να μεταφέρω οδηγίες και γενικά να είμαι ο εαυτός μου με την εμπειρία που έχτισα κατά τη διάρκεια της καριέρας μου».

Η ανάρτηση της Μίντιλαντ: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ