Αποκλειστικά βίντεο από την απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού στην Αυστρία (vids)

Αποκλειστικά βίντεο από την απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού στην Αυστρία (vids)

Συνεχίζεται η σκληρή δουλειά για τον Ολυμπιακό. To10.gr βρίσκεται στο Μιλς της Αυστρίας.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης στο Μιλς της Αυστρίας, με το πρόγραμμα της Παρασκευής να περιλαμβάνει διπλή προπόνηση (πρωί – απόγευμα).

Μετά την πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Μιλς, σειρά είχε το απογευματινό πρόγραμμα, με τις καιρικές συνθήκες να παραπέμπουν σε… ελληνικό σκηνικό.

Διαβάστε επίσης: Τώρα θέλει και λίγο τρέξιμο…

Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται για την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, που προετοιμάζεται και για το πρώτο της φιλικό. Το πρώτο «τεστ» είναι προγραμματισμένο για το προσεχές Σάββατο (8/7,18:00) με την Σλοβάτσκο, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τα φιλικά με την Νόρτζελαντ (14/7, 12:45) και Σαμπάx (19/7, 13:00).

Θυμίζουμε πως στην Αυστρία, βρίσκονται οι: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ρόντινεϊ, Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ, Ραμόν, Μπα, Ντόη, Ρέτσος, Μπαγκαλιάνης, Χουάνγκ, Πέπε, Μπουχαλάκης, Λιάτσος, Φορτούνης, Μπιέλ, Καρβάλιο, Μασούρας, Ζινκερνάγκελ, Βρουσάι, Μπουτούτσι και Ελ Αράμπι.

To10.gr βρίσκεται στο Μιλς και θα σας μεταφέρει τα όσα γίνονται στην προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Δείτε πλάνα από την απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ