Άρης: Δικός του και ο Σαμόρα

Άρης: Δικός του και ο Σαμόρα

Ο Άρης συμφώνησε με τον 22χρονο Κόσταρικανό εξτρέμ της Σαπρίσα, που αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει.

Ακόμα μια μεταγραφική κίνηση είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Άρης, με την απόκτηση του Αλβάρο Σαμόρα. Οι κιτρίνομαυροι συμφώνησαν σε όλα με τον 22χρονο Κόσταρικανό εξτρέμ αλλά και με τη Σαπρίσα στην οποία ανήκει και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να ταξιδέψει μέσα στην επόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Η περίπτωση του Σαμόρα δεν είναι νέα για τον Άρη, που είχε ενδιαφερθεί για τον παίκτη και τον Ιανουάριο, δεν είχε βρεθεί, όμως, η χρυσή τομή στις διαπραγματεύσεις με την ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Σλούκας αποθέωνε τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Οι κιτρίνομαυροι προχωρούν στην απόκτηση του παίκτη, ως μια κίνηση επένδυσης για το μέλλον, καθώς έχουν συγκεντρώσει εξαιρετικές πληροφορίες αναφορικά με την αξία του. Ο παίκτης θεωρείται ιδιαίτερα ταλαντούχος ενώ ήταν και στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Οι άνθρωποι του Άρη πιστεύουν ότι ο παίκτης μπορεί να έχει ανάλογη εξέλιξη μ’ αυτήν του Λουίς Πάλμα. Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Σαμόρα είχε 24 συμμετοχές με τη Σαπρίσα στο πρωτάθλημα της Κόστα Ρίκα, ενώ σημείωσε και τρία γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ